lauantai 20. maaliskuuta 2010

Kuopiolauantai.

Junailin eilen työpäivän jälkeen Kuopioon. Matkantekoon meni aikaa reilu kuusituntinen, kun juna alkoi Mäntsälän kohdalla savuttamaan niin, että tuli junanvaihto eteen heti alkumatkasta. Myös Tarha Halonen joutui meidän muiden tavoin evakuoiduksi pellon pientareelle, vaikka hän pääsikin jatkamaan matkaa autolla samantien. No perille Kuopioon päästiin lopulta. :)


 Neuletunika - Esprit
farkkuleggarit - Vila
Saappaat - AndiAmo

Käytiin päivällä vähän kaupungilla pyörimässä. M kävi parturissa ja minä käytin aikani hyödyksi vähän korttia vingutellen. Ostin itselleni caprinmalliset Bodywatchin juoksuhousut kesäksi, BodyShopista papayan tuoksuista vartalovoita (olisin halunnu mustikkaa, mutta se onkin kuulemma vaan kausituote) sekä Twilight Uusikuu -dvd:n. Ei aikoinaan ehditty sitä elokuviin katsomaan.

Lompakko on viime viikon ostos Mangosta.

Nyt Milon kanssa Puijolle treenaamaan ja lenkille. Illalla ulos syömään ja rentoutumista elokuvan äärellä. Huomenna tapaan muutamia kavereitani koiratreffien muodossa ja illalla onkin aika palata takaisin Tapiolan maisemiin. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis asu!

Siis näitkö sä Halosen tuossa junanvaihtohässäkässä? :D

Miia kirjoitti...

Kuulostaa kivalta päivältä :) vähän nauratti tuo Tarha Halonen :D

Marge kirjoitti...

silkkis: Näin Halosen rautatiasemalla, kun noustiin junaan, mutta en enää siinä vaiheessa, kun jouduttiin junasta ulos. :D Järjestyksenvalvojakin kierti junan läpi ennen kuin lähdettiin asemalta liikkeelle ;)

Miia: Kiva päivä olikin. :) oikein kunnon vapaa lauantai.