tiistai 9. maaliskuuta 2010

Kevättä vaatekaappiin.

Viimeaikaiset shoppailut ovat keskittyneet lähinnä kauluspaitoihin ja suoriin housuihin. Melkein kaikki kauluspaidat ovat H&M:ltä. Ne istuu päälle hyvin ja sopii työpukeutumiseen yhdessä suorien housujen ja slipoverien, neuletakkien ym kanssa yhdisteltäviksi. Näitä paljon erivärisinä!

Aurinkosää saa haluamaan paljon uutta vaatetta kevääksi myös vapaa-ajalle. Siistimpi takki on vielä täysin hakusessa. Haluaisin beigen trenssin, mutta sopivaa ei ole sattunut vielä kohdalle. Vaatekaappi kaipaa muutenkin kevättä. Kirkkaampia värejä, kevyempiä materiaaleja.. Eli ei muuta kuin shoppailemaan! Ihanaa kun Helsingin tarjonnassa on vara vähän valitakin liikkeiden välillä.

Lopuksi vielä kuva illan ateriasta. Lihamureketta, yrttimuussia, salaattia ja eilen leivottuja porkkanasämpylöitä. Ei hassumpaa. :)

2 kommenttia:

Kaitaliina kirjoitti...

Kaunis raitapaita! H&M:n kauluspaidat on kivoja, kun ne on usein jotain stretchiä, jolloin ne istuu hyvin.
Mulla on ilmentynyt huolestuttava piirre: en osaa lainkaan katsoa kevätvaatteita, kun olen suoraan vaan siirtynyt kesävaatteiden haalintaan. Kuka oikeesti voi vastustaa niitä kaikkia ihania mekkoja, joita liikkeiden rekkeihin on alkanu ilmestyä..

Marge kirjoitti...

Kaitaliina: Joo,just se stretch tekee niistä hyvin istuvia. :) Mulla on kauhea himo nyt kevät- ja kesävaatteisiin. En kans malta oottaa, että pääsen Stockan hulluille päiville. :)