keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Väsynyt, mutta onnellinen.




Kauluspaita - H&M
Slipoveri - Vero Moda
Housut - Vero Moda
Laukku - Seppälä by Hanna Saren

Työhaastattelu onnistuneesti takana. Ensimmäinen taso läpäisty ja ensi viikolla on seuraavan tason haastattelu uusien haastattelijoiden kanssa. Välissä tehdään vähän soveltuvuuskokeita. Mä tahdon tuon työn!

Tää viikko on ollut aika hektistä. Pitkien päivien lisäksi oon nukkunu yöt tosi katkonaisesti ja levottomasti, ja äsken nukahdin kotimatkalla junaan. Yleensä en pysty nukkumaan missään kulkuneuvossa, joten nyt taitaa oikeasti vähän väsyttää. Perjantaina lähdetään kylpylöimään ja sitten saa ajatukset nollattua. Tänään tapasin myös haastattelun jälkeen vaihtariaikojen ystävääni pitkästä aikaa lounaan ja pienen shoppailun äärellä. Vilasta löytyi kotiin tuomisiksi tumman farkkuleggarit, Piecesiltä sailor tyylinen pitkä trikoopaita ja Gina Trocotista uusi perus neuletakki. Kummitytölle löysin myös satukirjan, jonka tyttö saa seuraavalla tapaamiskerralla. :)

Nyt syventymään "Kadonneen symbolin" pariin. Kirja on vienyt minut jo aivan mennessään. Niin on käynyt jokaisen Dan Brownin kirjan kohdalla. Suosittelen!

10 kommenttia:

Kaitaliina kirjoitti...

Onneksi olkoon ekan osion läpäisystä! Ja paljo onnea seuraavalle kierrokselle. Kyllä nyt tulee kylpyläloma oikeaan saumaan, pääset rentoutumaan:)

Naily kirjoitti...

Hienoa, että ensimmäisen osa haastattelusta on onnistuneesti takana. Tsemppiä seuraavaankin!

Kaunis asu! Nuo housut ovat ihanat! :)

Minna kirjoitti...

Hyvähyvä, täällä on peukut pystyssä sulle!

Tykkään ihan sikana noista teidän tikkaista! Vois ens kesänä kokeilla tehdä itsekin...

Frezza kirjoitti...

Tuo Dan Brownin kirja on täälläkin luettavien kirjojen listalla! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea paljon hyvin menneestä haastatteluista!
Kuulostaa aika hurjata tuo haastalleluruljanssi, voimia siihen! Toivotaan ja pidetään peukkua täälläkin sinulle!

Chatrin kirjoitti...

Monitasoinen työhaastattelu, jaiks. Kuulostaa vaativalta. Toivottavasti saat sen!

Minka kirjoitti...

Onnea paljon ja tsemppiä seuraavaan osaan, varmasti menee hyvin, kun olet vain oma itsesi! Meillä on kans tosiaan J:n kanssa loma mietinnässä niin kerrokokemukset sieltä kylpylästä, ehkä seurataan teidän jalanjälkiä. :) Ja yritetään taas ehtiä koirailemaan vaikkas jäällekin, nyt kyllä pari kolme seuraavaa viikkoo aika kiireisiä ja vieraita tulossa käymään, mut jos nyt joskus kuitenkin ehditään. :D

Marge kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista! <3 Vielä on suurin osa edessä rekrytointiprosessia, joten mikään ei ole vielä yhtään varmaa. Pidetään peukkuja!

Laakson neiti: Kirjoitinkin jo pikkuisen kylpyläkokemuksesta, mutta voin kertoa sitten lisää kun nähdään. :) Yrotetään tosiaan taas koirien kanssa lenkille! Se jäällä lenkkeily olis tois kivaa! Melkein pitäis olla joku vkl, että ehtis kunnolla menemään valoisan aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Iiihanat kerrassaan tämän postauksen taustalla olevat portaat..Olen etsiskellyt saman tyylisiä ( tosin kylppäriin) pitkän aikaa! :)

Mistä olet löydön tehnyt..? Ovat varsin kauniit!

Marge kirjoitti...

Heidi's fashionroom: Tikkaat ovat poikaystäväni tekemät. Hänen vanhempiensa kotipaikalta löytyy vinot pinot heinäseipäitä, joista sai oikein kivat tikkaat pienellä vaivalla. Minä haluaisin siirtää tuo myös kylppäriin, mutta nykyinen on niin pieni, etteivät ne mahdu. :/