perjantai 22. tammikuuta 2010

Meillä hypitään tällä hetkellä jännityksestä seinille.

Meillä taas jännitetään. Viimeksi sitä jännättiin M:n työhaastattelua Vantaalle. Nyt sitä sitten jännätään mun ensi viikon työhaastattelua Helsingissä. Olen käynyt tässä jonkin aikaa sellaista pienimuotoista tiedon vaihtoa puhelimitse ja sähköposteitse tuon ko. firman kanssa ja tänään tuli kovasti toivottu ja odotettu puhelu työhaastatteluun. Oon ihan intona. Se firma olis iso kansainvälinen toimija, jossa olisi mahdollisuudet päästä etenemään urallaan. Kun kun nyt saisi jalan oven väliin.

Nyt pitää vaan maanantaina saada pomolta lupa vapaapäivään, että pääsen haastatteluun. Kuulemma jos en alustavasti sopimaamme päivää saa jostain syystä vapaaksi, niin järjestetään sitten joku toinen sopiva aika. Eiköhän tuo vapaa järjesty, toivon. Nyt aion valmistautua tulevaan tapaamiseen hyvin ja huolella, sillä haluan tuon paikan enemmän kuin mitään. Pitäis taas muistaa pitää ne jalat maassa, ettei pettymys olisi niin kova, jos paikka jäisikin saamatta, mutta pidetään kovasti peukkuja! :)

Tämän tämän päiväisen innostuksen saattelemana aion viikonloppuna:

- Lenkkeillä kovassa pakkassäässä jäällä. Onneksi auringon pitäisi paistaa.
- Tuulettaa kaikki petivaatteet tuolla ulkona. Ja kopistella matot. Ja muutenkin siivota.
- Tehdä boolia. Lähdetään parin kaverin kanssa lauantaina Kuopion yöhön.
- Tehdä muutaman tunnin töitä vanhalla työpaikalla.
- Aloittaa lukemaan uusinta Dan Brownia. Kirja kolahti postiluukusta kuluneella viikolla.
- Tutkailla taulutelkkaritarjontaa. Hankinnan alla  noin 38" tai 42" tuumainen musta Full HD.

10 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Voi miten ihanaa! Onneksi olkoon.:) Oman itsenä kun menee ja yrittää olla mahd rauhallinen, niin kyllä varmasti pääset, jos olet oikeanlainen tyyppi siihen hommaan! Hauskaa viikonloppua.

Minna kirjoitti...

Voi, onnea matkaan! Saanko kysyä miksi haluatte niin kovasti Helsingin seudulle?

Varovasti sitten jäällä! Vaikka onkin ollut kovia pakkasia. Tänään käytiin Maisan kanssa jäällä juoksentelemassa, mutta jossain vaiheessa lenkkari hörppäsi vähän vettä :/ inhottava tunne. Voihan se olla, että vesi oli jään päällä, mutta lähdettiin kyllä äkkiä rantaa kohti!

Pisaroita kirjoitti...

peukutus!

Marge kirjoitti...

Alma: Toivottavasti täyttäisin heidän odotuksensa ja vastaavasti vielä haastattelun jälkeenkin haluaisin tuon homman. Toivotaan parasta. :)

Minna: Pitää olla varovainen! Oli varmaan inhottava tunne, kun kovalla pakkasella kenkä kastuu. Mä en olekaan jäällä käynyt vielä kertaakaan tänä talvena, niin en tiedä millainen tilanne siellä on.

Helsinki vetää meitä puoleensa nyt oikeastaan monestakin syystä. M on aina ollut valmis muuttamaan parempien ja laajempien työmahdollisuuksien takia, mutta mä olen ollut enemmän se jarruttelija. Nyt kun moni lähimmistä ystävistäni on muuttanut Helsinkiin ja olen viettänyt aikaani siellä paljon enemmän kuin milloinkaan aikaisemmin, olen alkanut itsekin tykästymään kovasti kaupunkiin. eikä toi heidän aivopesunsakaan Helsingin puolesta oo ollut pienimmästä päästä ;) Itse olen kanssa "uraihminen" tai haluaisin päästä työelämässä vielä pitkälle. Toivotaan että Helsingistä löytyis sellainen ponnahdunlauta, jos sinne nyt päästään. M aikoo lisäksi hakea nyt keväällä helsingissä vielä vähän lisää opiskelemaan. Saa nähdä miten käy. :)

Katja: Kiitän :)

Kaitaliina kirjoitti...

Paljon, paljon onnea työhaastatteluun. Muista rentoutua sunnuntaina, levätä hieman.
Ja pidä mielessä, että hyvin valmisteltu on.. hmm.. puoliksi tehty, eli jos oikein hyvin valmistaudut, niin työpaikka on varmasti sun! Tämä ei nyt taida edistää sitä "jalat maassa"-ajattelua..

Naily kirjoitti...

Onnea työhaastatteluun! Toivottavasti saat paikan, vaikka onkin ollut kiva seurata kanssa-kuopiolaisen juttuja. :)

Älkää paleltuko yössä! Käytiin aamulla salilla ja piti oikaista matkalla Anttilan läpi, kun meinattiin jäätyä. xD

Meilläkin odottelee uusin Dan Brown sohvapöydällä kirjakasassa lukuvuoroaan. Kerrohan sitten mitä tykkäsit.

Chatrin kirjoitti...

Ja taas täällä jännäillään ja tsempataan mukana :)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä kovasti! Toivottavasti kaikki menee juuri kuten pitääkin! <3

Keke kirjoitti...

Voi jeeee=)=) Täällä pidetään peukkuja!!!!!

Marge kirjoitti...

Kiitos kaikille tsemppauksesta! <3 Haastattelu meni hyvin ja "seuraavan tason" haastatteluaika on jo varattu :)