torstai 28. tammikuuta 2010

Elokuvia tuleviin katseluhetkiin.

Tilailen aina silloin tällöin netistä elokuvia tarjouksesta. On kivaa, kun omasta hyllystä löytyy jotain katseltavaa sellaiseen tilanteeseen, jossa elokuva olisi paikallaan tai muuten vain on laiskotuspäivä. Viime viikolla tein pitkästä aikaa tilauksen ja tänään paketti odotti pöydällä, kun tulin kotiin.
 




Tilasin keskenään aika erilaisia elokuvia. Yhden olen noista nähnyt jo aiemmin, nimittäin Benjamin Buttonin uskomattoman elämän. Loistava, todella katsomisen arvoinen elokuva. Gossip girlin ensimmäinen tuotantokausi oli myös hyvässä alessa, joten tilasin senkin. Aloin sarjaa seuraamaan vasta toisen tuotantokauden aikana, joten nyt pääsen seuraamaan sarjan alunkin tapahtumia. Vaikka olisivathan jaksot netissäkin toki katsottavissa.

Dvd:t eivät ole sisustuksellisesti niinkään silmää hiveleviä, mutta kirjat ovat. En tiedä miksi minulla on tuollainen mielikuva ja ajatusmaailma, koska kirjat ja dvd:t näyttävät hyvin paljon kansista yhteneväisiltä. Olisi ihanaa omistaa hieno kirjahylly täynnä kiehtovia opuksia. En haluaisi kirjahyllyä olohuoneeseen niinkuin se meillä tällä hetkellä täällä kaksiossa on, vaan sijoittaisin sen ihan omaan huoneeseensa. Jos olisi isompi asuunto, voisi yhteen huoneeseen tehdä sellaisen pikkuisen yhdistetyn kirjaston ja työhuoneen, jossa olisi lukunurkkaus. Nurkkaus, jossa olisi muhkea sohva viltteineen lukuhetkiä varten ja vieressä joku hieno jalkalamppu. Ehkä tuollainen huone on joskus vielä mahdollinen. :)

6 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Ihan ekaks onnittelut että haastattelu meni niin hyvin!!!

Toi Benjamin Buttonin tarina ei ollu mun leffa koska en kestä leffoja joissa vaan itken. JA tossa vaan itkin ja itkin..en ees loppujen lopuks tienny miks. Ja se oli vielä pitkä leffa i kyynelkanavat varmaan kuivu=)

Alma kirjoitti...

Voi mäkin haluan juuri sellaisen työhuoneen, jonne tulisi isot kirjahyllyt, työpöytä, joka supermukava nojatuoli lukulamppuineen. Sellainen paikka pitää olla mun uudessa kodissa. Pitää! Koska olkkariin kirjat ei jotenkin munkaan mielestä kuulu, ne ansaitsee ihan oman huoneen. Ja siinä samalla sitten olkkarikin jotenkin rauhoittuu, kun siellä ei ole niin paljon erilaista kamaa.

Pipari kirjoitti...

mäkin haaveilen 'kirjastosta', jossa olisi takka:)

Naily kirjoitti...

Benjamin Button on valloittava elokuva! Silmiä pyyhkien lähdin leffateatterista ja ihmettelin mihin aika oli mennyt, vaikka kuva onkin pitkä.

Me katsottiin Valkyrie sunnuntaina ja sekin oli todella hyvä, pieni historiapläjäys.

Chatrin kirjoitti...

Kerro sitten mitä pidit noista muista leffoista!

Marge kirjoitti...

Keke: Se elokuva on kyllä niin koskettava, että toisellekin katsomiskerralle pitää varata paketillinen nessuja viereen. :)

Alma: Girl, you read my mind! :)

Pipari: Joo, takka!! Tosin mä haluan sit vielä erillisen takkahuoneen saunan ja kyöpyhuoneen lähelle. :) Eli mikään pieni talo ei taida riittää :D

Tincali: Sama mulla. Mustakin se n. kolme tuntinen meni tois nopeesti tuota elokuvaa katsellessa. Hyvät leffathan ne aina tempaa mukaansa. :) Tuota Valkyrieta en oo kaan nähnyt. Pitääpä laittaa korvan taa!

Chatrin: Juu minä kerron. :) Vielä en ole yhtään ainutta ehtinyt katsomaan.