tiistai 29. joulukuuta 2009

Ostokset ja päivän asu.




Ruutupaita - Vero Moda
Musta toppi - Only
Vyö - H&M
Farkut - Replay
Saappaat - AndiAmo

Kävin tänään kaupungilla haistelemassa alehuumaa, mutta yksin keppien kanssa shoppailu väentungoksessa ei ollut mikään paras idea. Kiersin vain muutamat liikkeet ja kotiin tuomisina oli ainoastaa pieni kassillinen nopeasti tehtyjä ostoksia.



Vilan normaalihintaiseen neuleeseen ihastuin heti. Tämä lähtee heti mukaan Helsinkiin pakattavaan matkalaukkuun. Lisäksi kävin Sokokselle tuhlaamassa yhden joululahjaksi saadun lahjakortin. Mukaan lähti kaikkea välttämättömyystarviketta; jättimäinen hiuslakka, deodoranttia, vartalolle rasvaa, tekokynnet (no nää nyt ei oo niin välttämättömyystarvike kylläkään) ...

Huomenna minulla on aamulla taas röntgen ja lääkäriaika, sen jälkeen kampaajalle ja iltapäivällä kohti Helsinkiä. Palaamme kotiin vasta sunnuntaina, joten palaan blogin pariin vasta ensi viikolla. Kaikille oikein ihanaa alkavaa vuotta 2010!! :)

7 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Ihanaa vuoden vaihdosta ja tulevaa vuotta myös teille :)

Alma kirjoitti...

Ihanaa uutta vuotta sinullekin! Ja tsemppiä jalkasi kanssa.

Chatrin kirjoitti...

Happy New Year! =)

Naily kirjoitti...

Todella ihana asu ja tuo neule on myös kaunis!

Ohhoh, oletkos huomannut, että Kuopioon todella tulee Gina Tricot? :D Kuulemma keväällä pitäisi aueta H-talossa. Vai jokos teillä on selvinnyt se muuttoasia?

Hyvää uutta vuotta!

Keke kirjoitti...

Aivan ihana tuo neule!! Eilen just hypistelin tuollasta ja samperi jätin ostamatta. Nyt kaduttaa=)

Anonyymi kirjoitti...

Minuun tuo ale ei ole oikein tarttunut. Kauniin neuleen olet löytänyt.

Marge kirjoitti...

Tasha: Kiitos :)

Alma: Kiitos :) Jalka alkaa olla jo aika hyvässä kunnossa onneksi.

Chatrin: I wish it will be :)

Tiia: Hieno homma! En ollutkaan kuullut vielä tästä, mutta jopa oli hyvä uutinen. :) M ei valitettavasti saanut sitä hakemaansa työtä, joten edelleen pysytellään Kuopiossa. Tässä tosin alkaa olla jo vähän viitteitä mahdollisista muista työjutuista, että saa nähdä kuinka pitkään me Kuopiossa pysytään. :)

Keke: Ei muuta kuin uudelleen kauppaan neuletta hakemaan ;) Mulla ollut jo usemamman päivän käytössä.

silkkis: Minä taas kesällä en niinkään alessa shoppaillut, mutta nyt on tullut tehtyä aleostoksia jo muutamaan otteeseen.