sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Kurkistus pukinkonttiin.

Palattiin tänään kotiin Kuopioon maalla vietetyn joulun jälkeen. Ihana mukava jouluviikonloppu takana. On tullut syötyä ihan liikaa, ainakin loppuvuoden tarpeiksi. Kilttikin olin näköjään ollut, kun lahjoja tuli sen verran paljon. Joulun aika pähkinänkuoressa; sukuloitu, kummityttö kastettu ja rentoiltu. Tänään sain vielä kivan yllärin kotiin palatessa. Minulla on vielä ylimääräinen viikko lomaa. Ihan loisto juttu, nimittäin olisin joka tapauksessa pyytänyt vapaata ja nyt päästään viideksi päiväksi Helsinkiin uuden vuoden viettoon. Voi juku. :)



 Mutta mitäs se pukki toikaan tänä vuonna.

*Kaksi kasvonaamiota
*Calvin Kleinin Euphoria -tuoksu
*Sebastianin Raw Sensuality shampoo ja hoitoaine (ihan ykköshiustuotteita!)
*Acon suihkusaippua ja käsirasva
*Lumenen yhdistetty mascara ja eyeliner
*Oliv huulikiilto



* Iittalan Kartio kaadin x 2
* Iittalan Kartio 40cl laseja x 4



* Pyyhkeitä
* Lakanoita
* Kynttilöitä

Sekä muutaman kirjan, Miehet jotka vihaavat naisia -dvd:n, piparkakkumuotit, pikkuruinen lipasto sekä muutamia lahjakortteja. Ja tietenkin suklaata. Ihania ja hyödyllisiä lahjoja kaikki. :)

7 kommenttia:

Anttis kirjoitti...

Kivoja lahjoja. Tuo suklaanaamio tuoksuu muuten syötävän hyvälle :)

Marge kirjoitti...

Anttis: Minä en oo tuota suklaanaamiota vielä koskaan kokeillut, vaikka muuten tuon tuotesarjan naamiot on tuttuja. Pitää varata suklaata lähistölle, kun teen tuon naamion. :)

Kaitaliina kirjoitti...

Ihania lahjoja. Just noin se pitää mennäkin, vähän hyötytavaroita, hemmottelutavaroita ja suklaata. Ja joulu on pelastettu!

Alma kirjoitti...

Sukat, yökkäri, suklaa ja kirja muodostaa joululahjojen kultaisen ytimen. Muu onkin sitten ekstraa.

Marge kirjoitti...

Kaitaliina ja Alma: Näin se juurikin menee. :)

Chatrin kirjoitti...

Ihanat ja hyödylliset lahjat on parhaita, niitä on tullut jo viimeisenä parina vuotena. Hyödykkyys kunniaan, pois kaikki turha roska!

Marge kirjoitti...

Chatrin: Sama juttu. Aiemmin sain lähes poikkeuksetta jotain turhaakin lahjaksi, joka on sitten jäänyt käyttämättömäksi jonnekin komeron nurkkaan. Hyvä, että nykyään tulee vaan tarpeellisia juttuja. :)