tiistai 5. tammikuuta 2010

Vuodenvaihde ja sen tuotokset.

Vieläkin hymyilyttää, kun mietin mennyttä vuodenvaihdetta. Vietettiin melkein viisi päivää Helsingissä ja Espoossa. Paljon ehdittiin tuossa ajassa touhuamaan. Shoppailtiin alennusmyynneissä ja Ikeassa (nyt jo ilman keppejä, jihuu!), kyläiltiin molempien kaupunkien puolella ystävieni luona, vietettiin vuodenvaihde kotibileet -tyylillä ja pulkkamäessä minttukaakaon kera, juotiin halpaa skumppaa Miljonaires clubilla ja pidettiin kunnon laulantajatkot, käytiin ensimmäistä kertaa katsomassa 3D-elokuva (Avatar oli mainio!), saatiin uusia tuttavuuksia ja vakuututtiin, että ennemmin tai myöhemmin me löydämme itsemme Helsingistä. Nyt kuitenkin arki on taas täällä ja kahden viikon loman jälkeen vielä vähän tökkii.

Shoppailtavaa löytyi niin kotiin yleisesti kuin vaatehuoneen puolellekin. Huomennahan on jo loppiainen ja joulu saa luvan väistyä. Kuusi onkin karistanut neulasiaan jo hyvän aikaa aika kiitettävästi, joten saa nähdä millaisen neulasmeren saattelemana me saadaan kuusi täältä pihalle.


Pitkän aikaa punaisella sävytetty olkkari muuttuu nyt vaalean ja tumman ruskean sävyihin. Nyt on vaihdettu verhot ja hankittu muutama sohvatyyny. Jotain väriäkin kaipaan joukkoon, mutta tällä kertaa en ainakaan punaista.




Vaatepuolelle sain Sensazionen niittisaappaat, Manerin mustan paljettibiletopin ja Vilan jakun. :) Vähän tummanpuhuvaa tuo tämän ostoskerran vaatelinja. Oikein kivoja ostoksia kuitenkin.

Ja arvatkaapa minne suuntaan taas ensi viikonloppuna.. ;)

10 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Oi, kun kuulosti kivalta. Pulkkamäki ja minttukaakao, vielä ilman keppejäkin! Ja uusia tuttavuuksiakin, se on aina mukavaa :)

Marge kirjoitti...

Chatrin: Minä tosin en vielä kuitenkaan uskaltanut laskemaan, mutta pääasia, että pääsen liikkumaan jo kepeittä ja mukavaa se oli katsella toistenkin laskua. :) Pulkkamäkeen on päästävä edes kerran vuoteen. Tulee ihan lapsuus mieleen. Uusiin ihmisiin tutustuminen on aina mukavaa. Varsinkin, kun löytää samanhenkisiä ihmisiä ympäriltään.

Chatrin kirjoitti...

No mutta pulkkamäessä minttukaakao onkin se pointti ;)

Kaitaliina kirjoitti...

Täydellinen uusi vuosi siis=)
Ihanan värinen tuo teidän olohuone. Kevään mittaan punaisen värin voi vaihtaa vaikka (limen)vihreään. No, tai itse vaan ihastuin siihen viime vuoden keväänä, vaikken ajatellut olevani yhtään vihreän värin ystävä sisutuksessa. Toimii ja tuo kevään/kesän fiilistä.

Naily kirjoitti...

Uusi vuosi kuulosti kivalta. Ihania ostoksia olet tehnyt ja olkkari näyttää hyvältä. :)

Se on mukavaa, jos olette huomanneet, että Helsinki on teidänlaisenne kaupunki. Muutto on sitten helppo, jos sellainen tulee pian eteen. Meilläkin tässä vähän ihmetellään mitä tulevaisuus tuo tullessaan, kun puoliskon työpaikalla laitetaan paljon porukkaa pian pois. :( Onneksi sentään toisella on vielä töitä tiedossa pariksi vuodeksi. Ei ihan tyhjän päälle pudota, vaikka miten kävisi.

Marge kirjoitti...

Kaitaliina: Olen tuota limen väriä vähän mielessäni miettinytkin. Keltainenkin käväisi mielessä, mutta siitä voisi tulla liian tipumainen fiilis. :D Limeä meiltä löytyisi jo muutenkin vähän tekstiileistä, joten sitä ehkä myöhemmin kokeillaan.

Tiia: Jos olisi vielä pari vuotta sitten sanottu, että voisit viihtyä Helsingissä, niin enpä olisi uskonut. Ajattelin, että olen enemmänkin pienemmän kaupungin tyttö - ja ehkä lopulta olenkin, mutta miksei sitä välillä asuisi vähän uusissa ympyröissäkin. Aina sitä pääsee takaisin. Olen viihtynyt hirmuisen hyvin Helsingissä joka reissulla ja kokoajan sitä oppii tuntemaan paremmin. Osaa jo edes jotenkin hahmottaa kaupunginosia ym.

Voi, nuo irtisanomiset ja lomautukset on inhottavia. Pidetään peukkuja, ettei puoliskosi kohdalla käy huono tuuri. Onneksi sinulla sentääm on töitä. Työpaikasta saa tällä hetkellä olla kovin iloinen.

Aune kirjoitti...

Olen itse harkinnut täältä muuttoa Helsinkiin (jo vuosia), on mahdollista, että ensi vuonna. Sillä haen sinne opiskelemaan. Mutta katsotaan mistä sitä itsensä löytää. Olen myös aina tykännyt käydä Helsingissä, suurinpiirtein osaa liikkua siellä.

Marge kirjoitti...

Aune: Opiskelut on hyvä syy muuttaa. Ja helsingissä kyllä löytyy melkein kaikki mahdolliset alat. Helsinki on kyllä kiva kaupunki. :)

Inna kirjoitti...

Ovatko nuo ruskeat tyynylinat Ikealta? Minulla on samat sohvalla ja ne ovat menneet ihan kamalan nukkaisiksi, samat on makkarissa koristetyynyinä niin ne ovat pysyneet paljon parempana. Aika äkkiä rupeaa menemään huonoksi =/

Marge kirjoitti...

Inna: Ovat Ikeasta. Meillä on ollu kesästä asti noita samanlaisia makkarissa ja siellä ovat pysyneet hyvänä. Kaverilla on kans ollu olkkarissa ja nukkautuivat äkkiä. Saa nähdä kauanko kestää.