maanantai 14. joulukuuta 2009

I'm so excited and I just can't hide it.

Tää on jännää, hurjaa, pelottavaa, innostavaa, ahdistavaa... Kaikkea, oikein tunteiden sekamelska! Nyt on M:n haastattelu takana ja hyvä vaikutelma jäi sekä hänelle että haastattelijoille. Kuitenkin huomenna on vielä monta haastattelua edessä ja loppuviikolla kuullaan uutiset, oli ne sitten mitä tahansa. Joko me muutetaan tammikuussa (eli KOHTA) Helsinkiin tai sitten muutetaan joskus myöhemmin tulevaisuudessa. Katsotaan mihin elämä meitä vie. Tämän viikon jälkeen me joko otetaan lunkisti, koska tiedetään suunnitelmat kesään saakka tai sitten täällä alkaa kauhea härdelli. :D



Oon koko päivän tutkaillu Helsingin asuntotarjontaa itsellemme asettamissa vuokrarajoissa ja asunto varmasti löytyy. Herttoniemi, Haaga, Viikki.. Katsotaan mistä itsemme löytäisimme. :) Ystävä sattuu vielä olemaan meidän kannaltamme oikeassa firmassa töissä, joten tarvittaessa kämppä löytyy hyvinkin nopealla varoitusajalla. Pidän teidät ajantasalla.

Ps. Espoolainen kaverini uhkaili jo, että jos ei muuteta Helsinkiin, niin hän ei tule meille ensi viikolla kylään. Sehän nähdään!

13 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Kyllä tulee nopealla aikataululla!:) Mutta asunto varmasti järkkääntyy! Hui, ihan muakin alkoi jännittää sun puolesta.

Marge kirjoitti...

Alma: me ollaan nyt näkäjään liikkeellä tyyliin: Jos muutetaan, niin muutetaan sitten vauhdilla. :D Nähtäväksi jää.

Keke kirjoitti...

Ei hitsi! Tosi jännää! Pidä sit meidät ajantasalla=)=)=)Ihanaa ku sillai ei tiiä mitä tapahtuu=)=)=)

Anonyymi kirjoitti...

Oho, muutto on iso muutos elämässä. Etenkin noin pitkän matkan päähän. Toivottavasti saatte mieleisenne asunnon.

Marge kirjoitti...

Keke: Tää jönnitys on ihan sietämätöntä. Elämä voi muuttus "ihan kokonaan" tai sitten jatkua tuttuja uria pitkin. Tulis jo tieto miten kävi! Jaiks! ;)

silkkis: Kyllähän se on. Nyt kun tuota asiaa on ehtinyt jo useita päivä miettimään, niin kyllä sitä elämässä menis uusiks monet asiat. Uusi melko tuntematon kaupunki, uusi koti (joka pitäisi löytää hyvinkin nopeasti), M:lle uusi työ ja minä joutuisin heittäytymään työttömäksi ja aloittaa työnhaun jne. Mutta vielä ei tiedetä miten käy, lähdetäänkö vai jäädäänkö. Tällä viikolla se vielä selviää.

Naily kirjoitti...

Siellähän eletään jänniä aikoja. Me ollaan sen verran pupu pöksyissä, että Hesaan päin ei kumpikaan oikein haluta. "Tää on liian suuri city..." :D Mutta kaikkeahan siellä kyllä on eli varmasti hieno muutos ja töitäkin on helpompi löytää.

Viikissä olen joskus pikaisesti vieraillut ja siellä oli mielestäni todella kaunista. :)

vippe kirjoitti...

Vähän jännää! :) Ja apua, mä en ainakaan voi muuttaa noin nopeasti, kauhealla kiireellä. Tai itseasiassa taisin juurikin tehdä niin viime tammikuussa :D

Marge kirjoitti...

Tiia: Täällä kuumeisesti odotetaan vastausta, Mä sanoin vielä n. puol vuotta sittenkin, etten halua Helsinkiin ja vuosi sitten vannoin jääväni Kuopioon. Niin se mieli muuttuu matkan varrella. Mutta M:llä on niin paljon paremmat työmahdollisuudet siellä, että sen perässä tässä nyt liikutaan.

vippe: Hirvittää jo, että kuinka kauhee härdelli tässä tulee, jos muuttokäsky käy. Mutta onneksi asunto tarvitaankin "vasta" helmikuun alusta, kun tammikuun aikana voidaan tarvittaessa asua kavereilla. Ja mä jään varmaan tammikuun loppuun sitten tänne, kun nykyinen vuokrasopimus kuitenkin päättyisi vasta sitten. Mutta saa nähdä tarvitseeko tässä ollenkaan edes muuttaa. Piinavaa tää odotus! :)

Kaitaliina kirjoitti...

Olen vasta alkanut seurata blogiasi. Toivottavasti asunnonmetsästyksenne tuottaa tulosta, jos Helsinkiin päädytte. Meilläkin on hieman sama tilanne edessä, kun mieheni hakee töitä keväällä/kesällä. Ajattelimme, ettei ole järkevää rajoittaa hakua yhteen kaupunkiin vallitsevan työtilanteen takia. Saa nähdä miten käy..

Marge kirjoitti...

Kaitaliina: Onpas ihanaa kuulla uudesta lukijasta. Se ilahduttaa aina. :) Minäkin tulen ehdottomasti blogiisi vastavierailulle. Tämä työtilanne on kyllä tällä hetkellä inhottava.. Varsinkin mieheni alalla töitä saa etsiä kivien ja kantojen alta, joten olisi aika lottovoitto, jos tuon homman hän saisi. Onneksi vanhassa työpaikassakin jatkoa löytyy, jos ei nyt tärppää. Onnea teille kovasti tulevaan työnhakuun! :)

maidelin kirjoitti...

Voisin ehkä seurata blogiasi, jos käyttäisit isompia kuvia! Nykyäänhän uudistetun bloggerin kautta saa niitä isojakin kuvia eli ei tarvitse ladata erikseen jonkin muun kuvajutun kautta.

Marge kirjoitti...

Mallu: Olen kokeillut isompia kuvia, mutta näyttää mielestäni hassulta, kun teksti jää niin kapeaksi suhteessa kuviin. Osaisitko neuvoa miten tekstin saisi leveämmälle muuten blogimallin pysyesä samanlaisena? Näin voisi kuvatkin laittaa isommiksi.

maidelin kirjoitti...

http://livesintrees.blogspot.com/2009/10/ulkoasun-muokkausta.html

^Tuosta postauksesta oli itsellenikin blogin ulkoasun muokkauksesta tosi paljon apua!