perjantai 18. joulukuuta 2009

Apua!

Osaisiko joku tietäväisempi bloggari auttaa minua. Tykkään nykyisestä blogini mallista muuten, mutta haluaisin saada tekstin leveämmälle. En kuitenkaan ihan "minimi stretch" levyiseksi. Mitenkähän se onnistuisi? Kuvatkin voisin laittaa sitten isompina, kun minusta nykyistä kapeaa tekstimallia käytettäessä isommat kuvat näyttävät vain hassuilta. Kiitos, jos joku osaisi tietämätöntä neuvoa!

5 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Ihana banneri sinulla! :) Itse olen ainakin saanut levennettyä tekstipalstaa muokkaamalla hmtl-koodia. Se ei kyllä ole helppoa, mutta toimii. :)

Minka kirjoitti...

Moikka pitkästä aikaa! Ensin asiasta, et luulen (en oo varma), että sun pitää muokata koko template jos haluat säätää tota maillai muuten, kuin mitä ne oletukset on. Mut en tosiaan oo varma... Oon ite tehnyt ekan blgin silleen ja sellaset alkeisohjeet löysin 'Terapiaa blogillesi' (tjn) -blogista...

Mut muuten, että teillä on kaikkee jänskää meneillään! Ja toivottavasti sun jalka paranee pian. Kunhan se on ehjä, niin vois yrittää sopia taas koiratreffit! :)

Mä laitoin hetkeksi blgin kiinni, varmaan jatkan pian, jos vaan on aikaa. Nyt vaan ollu ihan mieletön haipakka joka suuntaan ja samaa rataa jatkuu. Mut eiköhän se tästä!

Marge kirjoitti...

Nanna: Joo, mäkin osaan sen verran tehdä, että väriä saan html-koodia muokkaamalla vaihdettua, mutta tuo tekstipalstan leventäminen on vielä ihan saavuttamattomissa.

Laakson neiti: Okei, kiitos tiedosta! :) Pitää yrittää selvittää miten tää homma toimis.

Jänskää on kyllä ollut meneillään, mutta tänään tuli tieto, ettei M sitä paikkaa harmikseen saanut. Mutta tuleehan näitä tilaisuuksia vielä :) Todellakin pitäis pitää taas koiratreffit pitkästä aikaa. Nyt oon tammikuun alkuun ainakin vielä pienillä kävelyillä ja keppien kanssa liikenteessä, mutta toivottavasti pian jo pystyisin taas normaalisti liikkumaan.

Tsemppiä kiireeseen! Toivottavasti se vielä helpottaa. Pitää nähdä, niin päästään vaihtaa kuulumiset! :)

maidelin kirjoitti...

No laitanpas tämän linkin vielä tänne: http://livesintrees.blogspot.com/2009/10/ulkoasun-muokkausta.html

^Eli tuosta postauksesta oli tosi paljon apua mullekin blogin ulkoasun muokkaamisessa. Aluksi vain pitäisi olla valittuna se..hmm, en nyt muista mikä blogimalli, mutta no, se perus!

Marge kirjoitti...

Mallu: Kiitos tuhannesti! Tästä oli paljon apua! :)