keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Mielihaluna talviunet ja joululahjaostokset.

Olen ollut tällä viikolla kovin väsynyt. Aamuisin ja päivisin väsyttää, mutta illalla nukkumaan menon aikaan olisi vielä niin kivaa jäädä valvomaan. Huono yhtälö. Voisinpa jäädä edes viikoksi talviunille karhujen tapaan. :)

Kuluneella viikolla ei ole tapahtunut mitään jännää. Töitä ja opparia lähinnä. Tänään tapaan työpäivän päätteeksi opinnäytetyöni ohjaajan ja saan vähän palautetta, että tehdäänkö samalla mallilla työ loppuun saakka. Jos niin käy, niin parin viikon päästä toivoisin saavani palauttaa ensimmäisen valmiin version arvioitavaksi. Ei olisi enää paljosta kiinni.

Mieli tekisi jo kovin juolulahjaostoksille. Olen jo muutaman lahjan ostanutkin. Äidille ostan ainakin karaoke-cd:n, siskolle on hankittu jo Twilight -elokuva ja veljelle hankin jotain hänen uuteen kotiinsa. Isälle lahjan valinta on aina vähän hankalaa. Isänpäivälahjaksi annoimme sisarusten kesken hänelle sellaisen itsetehdyn "Isän hemmotteluviikonloppu" lahjakortin, jonka hän saa lunastaa ennen joulua. Viikonloppu, jolloin ollaan kaikki sisarukset yhdessä vanhempien luona, tehdään hyvää ruokaa, pelaillaan isän lempipelejä, hierotaan häntä jne.. :) Ensi viikolla irrottaudun yhtenä iltana opparin teosta ja suuntaan nenäni kaupungille. Ehkä ostan jotain itsellenikin.

Kuva

6 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Ihana idea tuo isän hemmotteluviikonloppunne. :) Minulla on aina sama ongelma eli äidille on helppo keksiä lahjoja, mutta isälle todella vaikeaa. Ehkä tunnen äidin maun paremmin, mutta hän on myös helpommin iloinen mistä tahansa mitä saa. Ifolorilla teetetyt valokuvakirjat ovat aina saaneet molemmilla todella hyvän vastaanoton, mutta tällä kertaa en tiedä ehtisinkö sellaisia tehdä. Ehkä jotain pienempää...

Pisaroita kirjoitti...

Uni maistuisi mullekin... Mutta krooniseen univelkaan tottuu :D Mulla on kaikki lahjat jo hankittu ;)

minea kirjoitti...

Otsikko olisi voinut olla minun kirjoittamani, samat fiilikset on täälläkin. Lisäisin tuohon tosin, että itsellekin saa ostaa joululahjoja ;) Nukkua voisin jouluun asti, tai herätä viikkoa ennen, jotta ehtisi tehdä kaikki valmistelut.

Ärsyttävää kun ei nyt rahatilanteen vuoksi pääse taas hetkeen shoppailemaan, ihan turhaa edes lähteä kaupungille kiertelemään kun mitään ei kannata kuitenkaan ostaa :( onneksi joululahjatkin tyydyttävät shoppailuhimoa jonkin verran!

Lykkyä opparin kanssa, ei oo paljosta kiinni enää!

vippe kirjoitti...

Miks sille iskälle onkin aina vaikeinta ostaa lahjoja?! Meidänkin iskä on sellainen ettei se mitään halua, tai niin se ainakin aina sanoo :D

Ja joo, mäkin voisin nukkua ainkain viikon talviunta.

Keke kirjoitti...

Just hyvä idis tuo isänlahja!!Mun mielestä iskälle on aina vaikeinta keksiä mitään, onneks M on jeesannu nyt viime aikoina ja käyny penkomassa isin tallia et mitä sieltä aina puuttuu=)

joululahjaostokset on niin parasta. On se lahjojen saaminenkin tietty mut on se niin kiva aina yllättää vaiks ihan pienellä jutulla ystävä tai perheenjäsen.=)=) aattele...kohta on jo joulukuu..melkein=)

Marge kirjoitti...

Tiia: Isät on haastavia lahjojen suhteen. Valokuvalahjat on kyllä kivoja. Niistä jää pysyvät muistot. :)

Katja: oot ollu tosi ajoissa lahjojen suhteen. Ja tohon nukkumisasiaan, niin uskon kyllä, että siellä suunnalla välillä varmasti väsyttää. Mut kaikki on sen arvoista. <3

minea: Minäkin voisin lisätä saman kohdan itselleni, että myös itselle saa ostaa lahjoja. :) Joululahjojen ostaminen kyllä vähän helpottaa shoppailuhimoa. Toivottavasti pääset alennusmyynneiltä itsellekin jotain katsomaan.

vippe: Talviuni kuulostaisn niin kivalle. :) Isillä on usein ne omat jutut ja ainakin oma isä ei osaa itse oikein sanoa mitä haluaisi.

Keke: Poikaystävät on hyviä vinkin antajia. Joululahjaostosten tekeminen on ihanaa! Ja se paketointi. Tykkään tykkään! Toki se lahjojen saantikin on kiaa, mut on kivaa nähdä toista avaamassa itse antamaa lahjaa ja nähdä ilahtuneet ilmeet. :)