maanantai 9. marraskuuta 2009

Jälkifiilikset.

Gaalasta selvitty! Oikein onnistuneet ja rennot juhlat. Olipa mukavaa juhlia koko vuosikurssin opiskelijoiden ja opettajien kanssa yhdessä samoissa bileissä. Syödä hyvin, kuunnella puheita (jotka eivät olleet kuivia) ja esityksiä sekä naureskella gaalatoimikunnan järjestämille kisoille, joissa en itse ollut osallistujana. Varsinaisen gaalan jälkeen lähdettiin kaikki yökerhoon jatkoille ja siellä jatkettiin aina baarin sulkemiseen saakka.

Gaalapäivä itsessään oli ennen juhlia kunnon hullunmyllyä. Syötiin aamupalaa, silitettiin pukuja, käytiin kampaajalla, juotiin skumppaa meikkaamisen ohella, metsästettiin kaupungilta kaverille ihoteippiä ja hakaneuloja viime hetken fiksaukseen ja soiteltiin ystävälle, joka sikainfluenssan takia päässyt mukaan juhliin. Kämppä näytti sunnuntaiaamuna siltä, että kolme naista on täällä todellakin valmistautunut johonkin juhlaan. Oli sen verran monta purkkia ja purnukkaa pitkin lattioita ja makuuhuoneen peilikin kannettu keskelle olkkarin lattiaa.

Kuvia tulossa hieman myöhemmin. Paikalla oli koulun puolesta kuvaaja, jolta toivottavasti saadaan kuvasatoa pikapuoliin. :)

5 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Oi, todella kauniilta näyttää puku päälläsi! Odotellaan innolla lisää pukukuvia.:)

Keke kirjoitti...

Ihanalta kuulosti! Ja todella nätisti sulla oli hiukset!Ja tosiaan..odotellaan lisäkuvia=)

Marge kirjoitti...

Alma: Huhupuheiden mukaan maanantaina saataisiin ensi viikolla kuvia :)

Keke: Kuvia tulossa. :)

Chatrin kirjoitti...

No nyt on gaala sitten takana. Kauan niitä odotitkin. Mitäs sitten seuraavaksi? :)

Marge kirjoitti...

Chatrin: Nyt vois taas keskittyä tavaliseen arkielämään hetkeksi. :)