perjantai 20. marraskuuta 2009

Listailua.

Viikonlopun aloittajaisiksi tälläinen lista paljastuksia, jonka nappasin Nelliinalta.

1. Kolme viimeistä ostostani: Eilen tuli tehtyä monta ostosta, mutta niistä aivan viimeisimmät olivat eilen esitelty Piecesin musta pieni laukku ja äidin puolesta joululahjoiksi hankitut karaokelaitteeseen mikrofoni sekä Stephenie Meyerin Epäilys -kirja.

2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni: Ei taida minun puhelimestani sen suurempien julkkisten numeroita löytyä. Vain oman elämänsä sankareiden. :)

3. Viimeksi googlasin muistion laatimiseen ohjeita.

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni on käyttämättömät tuotteet. Onneksi mitään hirveän kallista ei näistä huti-ostoksista löydy. Joitain paitoja lähinnä.

5. Käsilaukussani on juuri tällä hetkellä kaiken maailman ylimääräiset tavarat. Sieltä löytyy lompakko, jättimäinen hiuslakkapullo, kyniä, kalenteri, kotiavaimet, autonavaimet, turhia papereita, Pilvilinna joka romahti -kirja, kampa, harja, pinnejä...

6. Suosikkikatuni koko maailmassa on tämän hetken kotikatu. Suosikkikatu on aina missä oma koti sijaitsee. :)

7. Tyypillisin asuni on farkut ja joku paita/tunika. Tällä hetkellä kovassa käytössä on myös AndiAmon mustat korottomat saappaat.

8. Hienoin/kallein ostokseni on ollut meidän farmariauto, mutta hienoimmasta en sitten tiedä. Tykkään tuosta mun valkokultaisesta timanttisormuksesta kyllä aika tavalla, eikä se ihan ilmainen ollut. (Ja kyllä, olen ostanut itselleni timanttisormuksen!)

9. Olen riippuvainen nukkumisesta, kahvista, monesta rakkaasta ihmisesta...

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla: Viihtyisä, perusvaatteisiin pohjautuva ja itselle sopiva.

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa, se olisi ehkä Vila. :) Tämä on aika paha kysymys.

12. En ole ikinä ostanut mitään E-baysta.

13. Parhaat outlet-löydöt teen ihan sattumalta.

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin: Oi ei! Tämäkin on paha, mutta minutin mietinnän jälkeen vastaan, että Blake Livelyn.

15. Seuraava suuri hankintani on joskus viimein ja toivottavasti se ruokaryhmä. Ja toisen auton ostoa tässä vähän pohditaan.

16. Tyyli-ikonini: Minulla ei oikeastaan ole.

17. Kenkävalikoimassani on aivan liian vähän ihania korkkareita, saappaita, nilkkureita.. ;)

18. Unelmieni laukku on Vuittonin "perus" ruskea laukku.

19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun rahaa hyvin vaihtelevasti. En kuintenkaan mielestäni yhtään ainakaan liikaa, sillä vaatahuoneeseeni kaivataan nyt uudistusta ja täydennystä.

20. Verkossa shoppailen mieluiten perinteisessä H&M:n verkkokaupassa.

21. Suosikkimuotiblogini: Tuosta viereisen sivun listasta näkyy lempparini.

22. Olen kauneimmillani kesällä ruskettuneena :)

23. Makutuomarinani toimii kaverit shoppailureissuilla.

24. Hiukseni ovat pitkät, tummat ja suorat.

25. Toiveammattini: En tiedä ihan varsinaista toiveammattiani, mutta meillä on ystäväni kanssa ollut jonkin aikaa puhetta, että jos tai kun hän tulevaisuudessa perustaa oman yrityksen, palkkaa hän minut ensimmäisenä firmaansa töihin ja minun ammattinimikkeeni tulee olemaan henkilöstöpäällikkö, oli toimenkuvani sitten mitä tahansa. :D

Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tämähän oli kiva. Taidan pölliä itselleni jossain vaiheessa tehtäväksi myös. :)

Ai niin, tuosta kirjasta tuli mieleen, että pitäisi äkkiä mennä Suomalaiseen. Minulla on pokkarikortti, jolla pitäisi saada ilmainen kirja, kun ostan yhden. Jos se nyt on vielä tämän kuun voimassa. Toivottavasti on, muuten saan syyttää vain omaa saamattomuutta. :p

Minäkin olin pitkään eBay-vapaa kunnes retkahdin ja onpa sieltä tullut muutamia hankintoja tehtyä. Ongelmia ei onneksi ole ollut.

minea kirjoitti...

Ihana :) minäkin voisin tehdä jossain välissä jos jaksan... Hyvää viikonloppua sinullekin :)

Keke kirjoitti...

Kuten oon vissiin aika monta kertaa sanonu ni näitä tämmösiä on kiva lukea=) saa irti blogin pitäjästä vaikka mitä kivaa!

Marge kirjoitti...

Tiia: Nappaa ihmeessä itsellesi. Näitä on kiva käydä lukemassa. Kiva kuulla, että E-baysta tilaaminen on sujunut vaivatta. jospa joskus itsekin tulee sieltä jotain hankittua.

minea: Tee ihmeessä! :)

Keke: Minustakin näitä on kiva lukee. Ja kirjottaa. :)

vippe kirjoitti...

Tää olikin kiva, voisin koittaa itekkin vääntää tän joskus. Huippu toi ammattijuttu :D Etenkin jos päätyisi siivoamaan vessoja, mitä ystäväsi tuskin tulee tekemään... :D

Marge kirjoitti...

vippe: Juu, vessan siivoojaksi en kyläl sentään rupeaisi :D Tee ihmeessä sinäkin tämä kysely. Nämä on kivoja!