torstai 19. marraskuuta 2009

Pakettiralli.

Pukin pikkuapuri pääsi tänään kunnolla jouluostosten makuun ja kotiin kannoin monta kassillista tavaraa. Äiti on taas tavalliseen tapaansa (eli siitä lähtien, kun muutin pois kotoa) delekoinut osan joululahjaostoksista minulle ja kiersin Kuopion keskustaa ristiin rastiin etsimässä hänen lahjajuttujaan ja samalla bongailemassa omille ystäville ja perheelle lahjoja. Löytyihän niitä, mutta sitä vielä joulukuullekin shoppailua tulee riittämään. :)

Rakastan lahjojen paketointia. Tämän päivän ostokset on vielä paketoimatta, mutta pieni lahjaröykkiö on jo ehtinyt kasaantumaan. Nyt haaveilen joulukuusesta tuohon olohuoneen nurkkaan. Ihanaa olisi laittaa lahjapaketit kuusen juurelle, mutta en tiedä miten Milo malttaisi olla koskematta niihin. Parvekkeelle aioimme kuusen laittaa, mutta se kävisi niin kivasti tänne sisätiloihinkin. Järjestämme lauantaina 5.12 pikkujoulut tässä meillä ja olisihan se kivaa, kun pikkujouluissa olisi kuusikin.. :) Minäkö jouluihminen? Kyllä vain.

Itselle en kummoisia juttuja lopulta ehtinyt katselemaan ja se kirpparikin sitten jäi, kun en jaksanut ostosten kanssa lähteä pöytiä tonkimaan. Tämän Piecesin pienen laukun sentään sain Vero Modasta. :)

5 kommenttia:

vippe kirjoitti...

Mäkin rakastan paketointia! Eilenkin paketoin muutaman paketin, se on niin hauskaa. Veljen kanssa aina kilpaillaan kummalla on tyylikkäämmät paketit :D Ihanaa kun tulee joulu
<3

Marge kirjoitti...

Vippe: Joulua odotellessa.. :) <3

Unknown kirjoitti...

Paketointi on kivaa. On mukava odotella, mitä lahjan saaja tykkää hankinnoista. :) Nyt ovat tosin lahjat vähissä, kun ostan paketit vain vanhemmilleni ja veljen perheelle. Hanin kanssa tulee yhteisostos.

Riehu kirjoitti...

Kiva kun oot jouluihminen, täällä myös yks. Paketointi on ihanaa ja kaikki jouluvalot ym. Eilen laitoin pihalle jouluvalot ja sisällekin vähän jouluista tunnelmaa...tästä se alkaa. :)

Marge kirjoitti...

Tiia: Minä mielelläni paketoin toistenkin lahjat. :) Ja se on aina kivaa, jos lahajansaaja ilahtuu lahjasta.

Riehu: Jouluun on enää kuukausi aikaa, eli joulufiilistellä voi jo kovastikin. :) Meilläkin sisällä on jo joulujuttuja kynttilöiden muodossa sekä punaisina tekstiileinä. Eilen kävin isän kanssa kuusimetsästä hakemassa meille joulukuusen. Se on toistaiseksi parvekkeella, mutta siirretään ensi viikolla jo olohuoneeseen. Ehtii jouluun mennessä jo laakstumaan, mutta se ei haittaa, sillä varsinainen joulunaika ollaan vanhemmilla. :)