sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Tampereelle.

Huomenna on tulossa pitkä päivä. Ennen aamukuutta pitäisi jo istua junassa matkalla kohti Tamperetta ja palaan vielä saman päivän nimissä takaisin. Kotona olen vasta kymmenen jälkeen. Tampereelle lähden siis pitämään viisi viimeistä opparihaastattelua ja samalla reissulla nään toivottavasti yhtä kaveriakin, sekä pääsen pyörähtämään Hämeenkadun vaateliikkeissä. Edelleen ykkösjuttuna etsin niitä gaalaan sopivia kenkiä. Tosi hyvä fiilis, että saan vikatkin opparihaastattelut nyt tehtyä. Loppu on sitten enää pelkkää kirjoittamista ja tulosten raportointia, joten työläin vaihe on huomisen jälkeen takanapäin.

Viikonloppuna on tullut onneksi nukuttua paljon, joten kyllä pitäisi pitkä päivä jaksaa. Olin koko viikonlopun maalla käymässä vanhempieni luona ja aamuisin sai nukkua niin pitkään kuin nukutti. Juhlittiin pikkusiskon synttäreitä ja lahjat olivat kovin mieluisia. Lauantaipäivä meni oikeastaan karaokea laulaessa, kun äiti oli hankkinut karaokelaitteet. Päässä soi vieläkin nonstoppina Anna Abreun End of love. Lähemmäksi kymmenen kertaa tuli kyseinen biisi laulettua ;). Illalla vietettiin tyttöjen kesken pienimuotoiset pikkujoulut ja tänään ajelin taas takaisin Kuopioon. Nyt uutta väriä päähän, jotta huomenna olen haastattelijakelpoinen ja sitten iltalenkille.

9 kommenttia:

Keke kirjoitti...

ihanaa et rankin vaihe on sulla sit ohitte sen opparin kaa. Millo sun ois tarkotus valmistua?
hitsi mäkin haluan karaokelaulantaa=)=)=)Tsemppiä pitkään päivään!!

Marge kirjoitti...

Keke: Valmistun näillä näkymin 28.3.2010. Opparin on tarkoitus olla valmiina jouluun (tai lähteä silloin viimeiseen tarkastukseen), joten sitten pitää vaan kolme kuukautta odotella tutkintopapereita. Valmistumispäiviä kun on vain neljästi vuodessa.

Kiitos. Olen kyllä aika innoissani lähdössä Tampereen keikalle. Nään kollegoita toisissa kaupingeissa, treffaan kaverini ja tietty vähän shopping shopping.. ;)!!

Alma kirjoitti...

Jee, hienoa että sun työ jo hyvässä vaiheessa. Kirjoittaminen, vaikka rankkaa ja aikaavievää onkin, on kuitenkin siitä kivaa, että sitä voi tehdä missä vaan js milloin vaan.

Minka kirjoitti...

Tsemppiä haastatteluihin (vaikka tulee nyt vähän jälkijunassa). Ajattelin kysäistä, ehdittäiskö tällä viikolla tekemään harkkoja koirien kans? Meillä on viikonloppuna näyttely ja sinne pitäis todellakin vielä treenata... :/ Mulle kävis oikeestaan muut päivät, mut ei torstai, olis tosi kiva, jos ehdittäis nähdä. :)

Marge kirjoitti...

Alma: Vaikein vaihe on saada haastatteluajankohdat järjestettyä ja reissata ympäri Suomea haastatteluissa, mut nyt ne on tehty ja täsät eteenpäin vois keskittyä kotona työskentelyyn. :) Parasta. Kyllä se oppari tässä vielä valmistuu.

Laakson neiti: Miten olisi tänään? M lähtee Milon kanssa tollerien treeneihin viideltä, mut on varmaan puoli seiskan aikaan jo kotona. On kyllä jo aika pimeetä, mutta voitaishan me mennä jonnekin valaistulle alueelle treenaamaan. :) Mulle ei sitten taas käy huominen, että melkee tänään ainoo mahdollisuus. Soitellaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa haastavata mutta mielenkiintoiselta. Kiinnostaisi tietää mitä alaa opiskelet? Tai jos paljastaisit jopa mihin opparisi aihe liittyy? :)

Marge kirjoitti...

silkkikengät: Opiskelen liikkenjohdon tradenomiksi ja voin minä opparin aiheen paljastaa eli työni päämääränä on laatia erään useassa kaupungissa toimivan yrityksen käyttöön kehityskeskustelumalli. :)

vippe kirjoitti...

Meinasin kanssa kysyä alaa ja opparia, mutta vastaushan tuli jo kuin tilauksesta :) Tradenomiopiskelijana kuulen aina mielelläni millaisista aiheista muut on tehny opparin, meille kun ei siitä ole vielä mitään puhuttu, enkä todellakaan tiedä mistä tekisin. (hyvä sitäkin jo stressata kun opiskelee vasta toista vuotta :D)

Marge kirjoitti...

Vippe: Ai sinäkin olet tradenomiopiskelija! :) Minustakin oli jo hyvissä ajoin kuulla mistä toiset opparinsa tekivät. Aiheet kun voi olla niin moninaiset.