keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Pyörremyrsky lahjaostoksilla.

Paita - H&M
Hame - Gina tricot
Vyö - H&M

Vaatehuone näyttää siltä kuin sinne olisi iskenyt pyörremyrsky. Innostuin vähän sovittelemaan vaatteita ja totesin, että taas joutaisi kirpparille tavaraa. Vielä käyttämättömiäkin vaatteita löytyi muutama. Tätä uutta hametta en ole esimerkiksi päässyt vielä käyttämään, kun syksykylmyys iski niin äkkiä. Kun vaatteet oli soviteltu ei vaatteiden takaisin asettelu enää huvittanutkaan ja nyt kerään innostusta lähteä laittamaan ne takaisin vaatehuoneeseen. Sängyssä on melkoinen vuori tällä hetkellä tavaraa. :D

Jätin töiden jälkeen aerobicin väliin, kun kävinkin jo tänään kaupungilla. Korkkareita tai laukkua en vielä ostanut, mutta sen sijaan ostin kaksi lahjapakettia. Nämä eivät ole joululahjoja (vaikka olen minä muutaman joululahjankin jo ostanut), vaan äidin puolesta siskolle synttärilahjaksi ostettu Nomination rannekoru, jossa on peruspalojen lisäksi yksi lila zirkonipala sekä minulta Stephenie Meyerin Uusikuu -kirja. Sisko lainasi eilen minulta Houkutuksen ja tänään tuli jo viestiä, että on ihan koukuttunut, joten nyt oli helppo ostaa lahja. :)

15 kommenttia:

Amma kirjoitti...

Mie ihan malttamattona ootan että saisin Epäilyksen käsiini! Siihen niin helposti kyllä koukuttuu :)

Marge kirjoitti...

Amy: Minä odotan Aamunkoin ilmestymistä kovasti. Harmi, kun kirjasarja jo sitten päättyy. Ei auta kuin lukea joskus kaikki taas uudelleen läpi. :)

Chatrin kirjoitti...

Onko sinullakin tuollainen Nomination-koru? Minulla on, mutta siinä on vasta 4 erilaista palaa. Osa niistä paloista on niin kalliita, että ihan kauhistuttaa.

Mongusti kirjoitti...

Ihana tuo musta hame!
Mun pitäis kans hommata noi kirjat, en oo vielä ainuttakaan lukenu:) Kiva lahja idea:)

Marge kirjoitti...

Chatrin: Juu, minulla on kaksi ranneketta, jotka ovat oikeastaan päivittäisessä käytössä. Yhteensä niissä on kahdeksan erilaista palaa, mutta lisää haluaisin. Ne palat tosiaan ei mitään ihan ilmaisia ole.

Mongusti: Vielä kun sitä pääsisi käyttämäänkin. :) En halua ensi kesään saakka odotella. Minäkin kaverin suosittelemana ostin itselleni Houkutuksen pokkarina ja koukutuin täysin. Elokuvakin oli hyvä, muttei millään muotoa kirjan veroinen.

Keke kirjoitti...

Toi hame on aivan täydellinen. JA sopii niin hyvin tuon paidan kaa joka on kans niiiiin kiva=)=)

Marge kirjoitti...

Keke: Kiitos Keke! :)

Naily kirjoitti...

Ohops, pienellä ajalla löytynyt jo toinen kuopiolaisblogi, vaikka välillä luulin, ettei näitä juuri olekaan. :)

Houkutus on koukuttava sarja. Hurahdin siihen itsekin, kun luin ensimmäisen osan. Kolme muuta oli ostettava englanniksi, jotta ne sai heti ja olivat halvempia. :D Kirjastosta oli turha edes yrittää saada lainaksi. Ei ollenkaan turha ostos, kun ovat jo toisella lukukierroksella.

Kaunis hame!

Marge kirjoitti...

Tiia: Minustakin on tuntunut, että kuopiolaisia bloggareita ei juurikaan ole, mutta minäkin olen törmännyt nyt muutamaan kuopiolaisblogiin ihan lähiaikoina. :) Ehkä tämä villitys alkaa vasta rantautumaan tänne "sisämaahan". :D

Twilight on kyllä todellakin koukuttava. :)

Naily kirjoitti...

Kehtaakos kysyä paljonko tuo Nomination-koru maksoi? Olen himoinnut sellaista jonkin aikaa, mutta en ole vielä heltynyt hankkimaan. Tiedätkö onko Kuopiossa laaja palavalikoima?

Marge kirjoitti...

Tiia: Tässä tuleekin kunnon hintapläjäys:

13 palan perusranneke (eli siis pelkkiä teräspaloja) maksaa 7€. Se on liian lyhyt yltääkseen ranteen ympäri, joten lisäksi joudut ostamaan ranteeseen lisäpaloja.

Teräspaloja myydään myös yksittäisinä kappaleina muistaakseni 0,60€ kappale.

Kuviopalojen hintahaitari on sitten tosi laaja. Kullatut teräspalat on halvimpia ja ne on 16€/kpl. Kalleimmat suoraan tiskistä löytyvät palat on 45€.

Prisman Timanttisilla on ainakin hyvä valikoima ja molempiin Timanttisten liikkeisiin tilaavat myös asiakastilauksena kaikkia paloja, jos tiskistä ei löydy sitä mitä haluaa. :)

Marge kirjoitti...

Niin ja tosiaan mun omassa rannekkeessa on 17 palaa, eli jos vaikka haluat lähteä liikkeelle niin, että sulla on yks erikoispala ja muut ihan peruspaloja, niin vielä siitä ei kovin hintavaa tule. :)

Aune kirjoitti...

mä en nykyään uskalla ees avata vaatekaappiani, niin ison siivouksen tarpeessa se on :D pistetään kans korvan taa tuo kirja!

Marge kirjoitti...

Aune: Kuulostaa tutulta. Vaatehuone ei koskaan pysy kauaa siistinä.

Naily kirjoitti...

Kiitos hintatiedoista! On kyllä kova kuume tuon korun ostamisessa. Meinasin jo, että pitääkö tänään hipsiä vaivihkaa korukauppaan, kun hani on omissa menoissaan. xD Jossain vaiheessa sen varmasti ostan, kun kelloakaan ei ole enää pattereiden loputtua tullut käytettyä ja ranne huutaa tyhjyyttään (kesällä jo loppuivat, laiskuus huipussaan, nyt on tottunut olemaan ilman).