torstai 1. lokakuuta 2009

Suunnitelmissa viikonlopulle.

...VIIKKO ON KULUNUT TAAS KUIN SIIVILLÄ!

Tulin kirjoittelemaan pikaisesti kuulumisia ruokatunnilla, kun en ehdi enää myöhemmin tällä viikolla postailemaan. Minulla alkaa jo epävirallisesti viikonlopun vietto tänään, sillä otin huomisen päivän vapaaksi opparin haastattelujen tekemistä varten. Reissaan tänään työpäivän jälkeen Jyväskylään, jossa yövyn ystäväni luona. Käydään myös illalla vilkaisemassa hänen ihkaensimmäinen oma kotinsa, johon hän on saanut avaimet eilen. :)

Huomenna aamupäivällä käyn tekemässä haastattelut ja koitan selvitä sieltä kiireen vilkkaa iltapäivän ensimmäiseen junaan kohti Helsinkiä. Jos vain suinkin ehdin tavoiteajassa perille, käydään muutama juhlapukuliike kiertämässä jo huomenna ja sitten jossain kivassa ravintolassa illallistamassa. Mahdollisesti pääsen intialaiseen. En ole koskaan intialaisessa käynytkään, joten det passar bra! :)

Lauantaipäivä on kokonaisuudessaan varattu gaalamekon etsintään. Ystäväni on käynyt jo useat liikkeet läpi etukäteen ja varaa meille tänään muutamaan paikkaan sovitusajat, jottei tarvitse päättömästi juoksennella ees taas pitkin Helsingin katuja. Ensimmäisen liikkeen ovella on tarkoitus olla kello 10, jolloin liikkeet aukeavat. Pidetään peukkuja, että mieluinen juhla-asu löytyisi! Lauantai-iltana vielä lähdetään yöhön ja sunnuntai meneekin ihan loikoillessa ennen kuin on taas kotiinpaluun aika.

HAUSKAA VIIKONLOPPUA!

5 kommenttia:

Inna kirjoitti...

Kivalta kuulostaa viikonloppusi! Pidä hauskaa!

Keke kirjoitti...

hubaa viikonloppua. Ja toivottavasti löytyy ihana gaalapuku!

mäkään en o koskaan muute käyny intialaisessa=)

dolce kirjoitti...

Hauskaa viikonloppua! Lohduttavaa, että muidenkin mielestä aika kiitää liian nopeasti :)

vippe kirjoitti...

Toivottavasti löytyi ihana gaalapuku, lisäinfoa odotellessa ;)

Marge kirjoitti...

Inna: Mukava viikonloppu vierähti ohi liian äkkiä. Tänään kieltämättä tuskastutti palata arkeen, kun mieli olisi tehnyt jäädä vielä kivaa viikonloppua jatkamaan.

Keke: Viikonloppu oli mainio ja päätavoite, eli gaalamekon ostaminen tayttyi! :) Jee! Ei muuten mentykään lopulta intialaiseen, vaan sellaseen grilliravintolaan.

dolce: Kyllä tuntuu välillä kiitävän aika vähän liiankin kovaa.. :)

vippe: Löytyi! Olen ihan rakastunut siihen mekkoon. Pientä yläosan fikausta vaatii, mutta ensi viikonloppuna käytän mekkoa jo ompelija.tätini luona, niin sitten saan sen valmiiksi itse gaalaa odottamaan. Lisäinfoa tulossa alkuviikon aikana!