sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Tyttöjen päivän saldo.

Vietettiin lauantaina tyttöjen laatuaikaa kolmen hyvän ystäväni kanssa. Päivään kuului shoppailua (ostokseni olivat tällä kertaa hyvin tumman puoleisia), hyvää ruokaa Amarillossa ja jälkkärijätskit Spice Icella, saunomista, höpöttelyä ja ennen kaikkea hyvää seuraa. Olipas mukava päivä! Vero Modasta ostin lyhythihaisen pitkän villapaidan tätä vilukissaa talvella lämmittämään.

Gina Tricotista tarttui mukaan ihana hamonen. Tätä haluan päästä käyttämään vielä syksykeleilläkin.

AndiAmosta ostin mustat tekonahkasaappaat. Viime talvena minulla oli vähän tämän tyyliset ja kävelin ne aivan loppuun. Peruskengät, jotka käy melkein kaiken kanssa.

Ja sitten Vilasta löytyi vielä takki, joka oli kaikista paras ostos. En ostanutkaan sitä pitkää villakangastakkia, vaan heti kun tämän löysin, ajatus takista muuttui. Vyötärölle takista jää kiva pussi, kun alaremmit kiristää. :)

Muutoin viikonloppu sisälsi vanhemmilla ja anoppilassa vierailua, ystävän luona aidan maalaamista, sukulointia ja vihdoin ja viimein sain luettua loppuun Stieg Larssonin Tyttö joka leikki tulella -kirjan. Loistava teos! Äsken kotiuduttiin ja nyt loppuilta telkkarin äärellä. Huomenna taas uusi viikko ja uudet kujeet.

9 kommenttia:

fudge kirjoitti...

Itsekin olen tuota Vilan takkia käynyt jo niin monesti katsomassa, että pakko se on varmaan käydä ostamassa :)

minea kirjoitti...

Ihana viikonloppu ollut sinulla!

Mun suosikit ostoksista oli hame ja takki. Tuollaista hametta olen kaipaillut omaankin vaatekaappiin, ja just tuon mallisiin takkeihin ihastuin jo viime syksynä :)

Minka kirjoitti...

Voi ei, mulla on kans ollut hakusessa tollanen takki ja hame... :D Voidaan olla tekstiilikaksoset!

Marge kirjoitti...

fudge: Hae äkkiä pois nne kuin koot menee :)

minea: Oli kyllä kiva, vaikkakin väsyttävä viikonloppu. Minäkin haaveilin tuollaisesta takista jo aiemmin ja nyt löytyi sopiva yksilö. Pakkohan se oli itselle pelastaa.

Laakson neiti: Todellakin tekstiilikaksoset :D!

Chatrin kirjoitti...

Kivasti löytyi ostettavaa :) Uusi takki on minunkin listallani.

Marge kirjoitti...

Chatrin: Löytyi :)

Keke kirjoitti...

Aivan loistavalta kuulosti teidän tyttöjen päivä=) Ja sen saldo=) Ihania ostoksia olit tehny!!!!Etenkin tuo hame on ihan supermagee!!

Marge kirjoitti...

Keke: Kiitos :)Oli kyllä kiva nähdä tyttöjä pitkästä aikaa ja viettää koko päivä kaikkea kivaa touhuten.

Unknown kirjoitti...

I'm personally a big fan of Mun maailmain blog. Thanks for sharing this post.
clipping path