keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Kaikki mikä kiiltää on ihanaa.

Miten hyvä fiilis, kun on urheillut ensin kunnolla aerobickissa, sitten syönyt herkullisen patongin kovaan nälkään ja nyt voi vaan rentoutua siistissä kodissa netissä surffaillen ja tänään postiluukusta kolahtanutta Glorian Kotia lueskellen. Nettikauppojakin on tässä tullut taas selailtua..

Minulle on jälleen tulossa pieni H&M:n tilaus, jonka tein lähinnä tämän mustan paljettimekon takia. Ihanaa, kiiltävää, bilejuttua. Can't wait to get it. Pelkästään yhtä vaatetta en viitsinyt tilata, joten paketissa on tulossa myös muutamia alusvaatteita sekä M:lle yksi paita.

Huomenna pyörähdän töiden jälkeen kaupungilla lähinnä loppuneen kynsilakanpoistoaineen perässä, mutta mieli tekisi vähän oikeasti vaateshoppailemaankin. Nettishoppailuhan ei ole oikeaa ostosten tekemistä. Tarvitsisin uuden villakangastakin, mustat saappaat ja muutenkin lämpimiä syysvaatteita. Illalla mennään myös katsomaan jo jonkin aikaa elokuvissa pyörinyt Kunniattomat paskiaiset, joten leffailtaa tiedossa. Leffan jälkeen lähdetään vielä pyörähtämään parilla, mutta myöhään ei pysty ulkona olemaan, jotta jaksaa taas aamulla herätä seitsemään töihin. On nuo aamuheräämiset välillä kyllä niin tuskaa, vaikka yllättävän hyvin olenkin niihin jo kesän aikana ehtinyt tottumaan. Antaahan olla, kun oikein pimeä ja synkkä syksy saapuu, että kuinka paljon sitten aamulla väsyttäisikään.. :)

7 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Jep, indeed. Nettishoppailua ei lasketa munkaan mielestä shoppailuksi.:) Poikaystävä ja pankkitili tosin eivät ole samaa mieltä...

Minka kirjoitti...

Mää tarviin kans villakangastakin ja saappaat... :D Ja aika paljon kaikkea muuta, tarpeellista ja tarpeetonta... :P Tein ite kans tänään tilauksen hemarille, mut silti tuntuu, että olis PAKKO päästä shoppailemaan ihan oikeesti!

dolce kirjoitti...

Kaunis mekko! Paljettijutut ovat aika helppoja, koska korvaavat korutkin samalla :)

Marge kirjoitti...

Alma: Samaa sanoi viimeksi oma poikaystäväni eilen illalla.. ;)

Laakson neiti: Oikea shoppailu on ihan eri asia! Ei pääse hiplaamaan, kokeilemaan ja katselemaan vaatteeita ja ajanviettotapanakin täysin erilaista. Lisäksi oikea shoppailu on sosiaalista puuhaa, toisin kuin yksin kotona sohvalla kököttäminen ja hiiren klikkailu sitä mukaa, kun vaatteita tippuu netin ostoskoriin. :)

dolce: Totta! Paljetit ovat itsessään kuin koruja. :)

Keke kirjoitti...

ihana toi paljettikangas!!!=)Tahtooo!! tuommosen!! =)

-SL kirjoitti...

Tosi kiva mekko

Marge kirjoitti...

Keke: Ei muuta kuin HM:n nettisivuille klikkailemaan.. ;)

*~SL: Minustakin! :)