maanantai 5. lokakuuta 2009

Gaalamekko, CHECK!


Mekko löytyi kahden tunnin kiertelyn ja sovittelun jälkeen! Viikonloppuna vien mekon vielä tädilleni pieneen fiksaukseen, sillä yläosaa pitää hieman kaventaa. Kampaaja-aikakin on varattu ja olen miettinyt jotain osittain kiinni ja osittain auki olevaa kampausta, johon tulee kiharoita. Vielä kuukausi gaalaan.. :)

6 kommenttia:

Minka kirjoitti...

Tosi kiva ja se väri on varmasti luonnossa kans tosi kaunis, toki tässä myös! Onneks ei lähdetty tänään muuten, puol kuuden aikaan sato ihanasti räntää...

Alma kirjoitti...

Hyvä hyvä! Hienoa, et löytyi noinkin "nopeaan".:) Nyt vaan päällä-kuvia odotellessa.

Pisaroita kirjoitti...

Onpa nätti mekko! Ja ihan sun näköinen :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa upea mekko!:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana mekko. Mutta sitä piti kysyä että onko banneri omasta makuuhuoneestasi? Se on nimittäin aivan TAIVAALLISEN ihana.. huoh

Marge kirjoitti...

Laakson neiti: Hyvä tosiaan, että jätettiin väliin. Sää oli kammottava. :D

Alma: Kolmannesta liikkeestä jo löytyi :) Laitan päällä-kuvia myöhemmin!

Katja: niin minustakin. Varasin tuota mekkoa ennen jo yhden mekon varmuudenvuoksi, jos en olisi parempaa löytänyt, mutta heti kun tuota sovitin, niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä kumman otan :)

Sofia D: Kiitos! :) Nyt kun saan sen vielä ompelija-tädilläni käytettyä kavennuksessa, niin sitten se on melko täydellinen. :)

silkkikengät: Kiitoksia. Iltapukua harvoin pääsee hankkimaan ja olen tyytyväinen, että tosi mieluinen löytyi. Ja kyllä banneri on omasta makuuhuoneesta. Tykkään sisustuksesta kovasti itsekin. :)Makuuhuoneesta olen tehnyt aiemmin postauksenkin, joskus muutama kuukausi sitten.