tiistai 6. lokakuuta 2009

Lötköpötköilta.

Tänään pidän totaalisen velttoiluillan. M on Milon kanssa treenaamassa, joten ei tarvitse poistua edes sisätiloista kylmään syyssäähän lenkkeilemään ja palelemaan. Paitsi että äsken kipaisin alla olevassa asussa nopeasti R-Kioskilta hakemassa h&m:n paketin, joka sisälsi kivan bling bling tunikamekon sekä alusvaatteita, mutta sitä ei lasketa.

Huivi - Stradivarius
Fleecehuppari - h&m
Farkut - Pariisista
Kengät - AndiAmo

Digiboksi on pullollaan Lipstick Junglea, Täydellisiä naisia ja Sinkkuelämää, joten voin rauhassa keskittyä telkkarin tuijottamiseen, jos siltä tuntuu. Huomenna on sitten aktiivisempi päivä tiedossa. :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa aika kivalta illalta! Täällä päntätään vaan tenttiin:/

Keke kirjoitti...

Mä ooon niiiiiin kade tosta sun bling bling uutuudesta=)

Marge kirjoitti...

Sofia D: Tsemppiä tenttiin! :) Tuntuu kummalta, kun itsellä ei ole enää tenttejä jäljellä.. viimeinen tentti tuli tentittyä keväällä. Sen jälkeen illat tuntuivat yhtäkkiä hyvin vapailta.

Keke: Tykkään tuosta kyllä! Se on tosiaan aikas bling bling, mutta tällä hetkellä oon niin hulluna palhetteihin, että toimii!

minea kirjoitti...

voih, mullakin oli digiboksi täynnä noita ohjelmia ja monia muita hyviä, mutta kerpele kun se meni ja hajosi! huollosta sanoivat että ohjelmat ei selviydy huoltotoimenpiteistä! nyyh! No, ehkä tämä oli vain opettavainen tapaus, että pitäisi vähän irroittaa itseään tuosta television katsomisesta...

Marge kirjoitti...

minea: Voi kurjuus, kun boksi hajosi! Toivottavasti huollossa saavat boksin kuitenkin toimintakuntoon, ettei tarvitse uutta ostaa.