perjantai 30. lokakuuta 2009

Packing packing.

Tavarat pakattu ja valmiina pikkujouluihin! :) Aamulla junalla kohti Helsinkiä ja koulutuksen ja ruokailun jälkeen Tallink Baltic Princessille. Jihuu. Sunnuntaina saisi käydä Tallinnassa maissakin, mutta saa nähdä jaksaako sitä yön jälkeen lähteä maihin seikkailemaan. Epäilen.

Laukku on pakattu bling blingillä. Olen tunnetusti huono pakkaamaan vähän, mutta sain kuin sainkin kaikki kahden päivän tavarat mahtumaan yhteen laukkuun. Nyt loppuillaksi jumittamaan sohvalle katsomaan Ice Agea, herkuttelemaan Fazerin pähkinäsuklaalla ja valmistautumaan henkisesti huomiseen. Ihanaa viikonloppua!

3 kommenttia:

Minka kirjoitti...

Hauskaa matkaa! Mä haluaisin kans ne edellisen postauksen hiuslisäkkeet, voin ilmoittautua vapaaehtoiseksi mukaan! ;) Oon kyllä oikeesti lisäkkeistä haaveillut jo pitkään, ihanaa olis saada lisää pituutta ja paksuutta...

Chatrin kirjoitti...

Hyvää matkaa ja gaalaa, jos et ole jo lähtenyt kohti Helsinkiä!

Marge kirjoitti...

Laakson neiti: Kiitos kiitos! :) Joo mennään yhdessä ottaa lisäkkeet ;) tiedät varmaan kenestä kaverista tuossa postauksessa oli kyse. Pitkät ja paksut hiukset olis niin ihanat. Mulla on ihan äitiltä peritty hiuslaatu. Meillä on melkein kopiohioukset sen kanssa, paitsi äidillä lyhemmät.

Chetrin: Kiitos matkatoivotuksista! Gaala onkin vasta tulevana viikonloppuna. Tämä reissu, josta eilen palailin, oli pikkujouluristeily :)