maanantai 2. marraskuuta 2009

Juhlasta juhlaan.

Pikkujoulut olivat oikein onnistuneet. Hauskaa ja rempseää menoa kaksi päivää, mutta hyvä on olla taas kotona. Koska väsymys hieman viikonlopun jäljiltä painaa, en tänään alkanut enää pitkän työpäivän jälkeen opparia kirjoittamaan, vaan käytän illan ihan rentoiluun. M on paistanut hyviä jauhelihapihvejä, Milon kanssa käyty lenkillä ja sytytelty koti täyteen kynttilöitä. Illan kotiasu kokonaisuudessaan on Gina Tricotista. Noita pitkiä paitoja haluaisin muissakin väreissä ja leggaritkin myös harmaina.

Laivalta pääsin tekemään pikkuisen niitä kosmetiikkaostoksia, joista tärkeimmät olivat uudet tuoksut. Itselleni valitsin sen Emporio Armanin Diamondsin ja miehelle pitkän ja vaikean valinnan jälkeen raikkaan Lacosten Essential -tuoksun sekä after shave balmin. Olen jo kovin tykästynyt Diamondsiin ja M:kin kokeili äsken uutta tuoksuaan. Toimii. :) Lisäksi itselle ostin varastoon Cliniquen päivävoiteen ja high impact mascaran, josta sain vähän aikaa sitten Sokokselta näytteen ja johon kovasti tykästyin.

Nyt sitten, kun viikonlopun juhlista on juuri selvitty, aletaan valmistautumaan taas seuraavaan juhlaan. Ensi lauantaina koittaa se vuoden odotetuin tapahtuma eli gaala. Vuoden loppu on aina sellaista viikonlopuiltaan juhlapainoitteista. Huomenna uusi väri hiuksiin (tai lähinnä vanhan värin päivitys) ja viimeiset sukkahousuhankinnat, jotta kaikki on viikonlopuksi valmiina. Kivaa kivaa kivaa. :)

9 kommenttia:

minea kirjoitti...

Kummasti se kantaa arjen yli kun saa odottaa juhlia! :)

dolce kirjoitti...

Ihanan pehmoisen näköiset sukat :) Itse olen jo ties monennetta päivää villasukat + college-asu yhdistelmässä kipeänä kotosalla...

Marge kirjoitti...

minea: Kylä arjen jaksaa paljon paremmin, kun on jotain mitä odottaa. :)

dolce: Jalassa on itseasiassa säärystimet, mutta näyttää kyllä ihan sukille. Jokatapauksessa lämmittää mukavasti nilkkoja. Pikaista paranemista! Sairastelua onkin nyt melko paljon liikkeellä.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin kävin tänään haistelemassa miesten tuoksuja, mietin pitäsikö ostaa miehelle joku ihana tuoksu joululahjaksi :)

Marge kirjoitti...

silkkikengät: Tuoksu miehelle olisi hyvä lahja jouluna. Kannatetaan! :)

Aune kirjoitti...

kiva rento asu sulla :) tulispa tännekin gina tricot, mulla ei ole mitn vaatekappaletta sieltä.

Marge kirjoitti...

Aune: Minäkin toivon Kuopioon Gina Tricotia. Mutta jospa se jossain vaiheessa. Nythän se kaupunki ilmeisesti lakaa rakentaa torin alle uutta kauppakeskusta, niin jospa se tulis vaikka sinne!

Naily kirjoitti...

Minäkin haluaisin vaihtelua miehen tuoksuvalikoimaan. Tällä hetkellä käyttää vain yhtä ja samaa juhlissa/illanvietoissa, joka kyllä tuoksuu hyvältä - muulloin paitsi dagen-efter-aamuina. xD En vain uskalla mennä ostamaan mitään ilman toisen mielipidettä. Pitänee kammeta joskus Sokkarille.

Gina! Kannatan! Joko laitetaan Kuopio-vaatimus pystyyn. ;D Eivät haittaisi muutkaan liikelisät.

Marge kirjoitti...

Tiia: Meillä oli sama juttu, että M käytti niin pitkään yhtä ja samaa tuoksua, että uudistus oli vallan kaivattua. Minullakin oli kaveri laivalla tuoksua ostamassa. Varmistus on hyvä saada, kun kuitenkin aika oleellisesta ja tärkeästä ostoksesta on kyse. Kukapa sitä haluaisi pahan tuoksuisena missään liikuskella.. ;)

Joo todellakin Kuopioon laajempi vaatekauppavalikoima. Jyväskylän Vilassa vieraillessani kuulin myyjältä huhuja, että Vila olisi rantautumassa myös Kuopioon heti, kun liiketilat löytyvät. JEE!