torstai 22. lokakuuta 2009

Kosmetiikkaa ja kasa kirjoja.

Sokoksella on hiusten hellimisviikot meneillään ja eilen kävin pikkuisen hyväksikäyttämässä tarjouksia. Uutta lakkaa en vielä tarvitse, mutta nyt kun Osiksen jättilakka oli hyvässä alessa, niin ostin sen jo varastoon. Uusia hankintoja ovat myös Maybellinen ripsari, jota en ole koskaan aikaisemmin kokeillut sekä Lumenen kosteusvoide alkutalven pintakuivaa ihoa pelastamaan.

Tänään kävin kirjastosta hakemassa ison pinon luettavaa. Missähän välissä ehdin kaikki nuo lukemattomat kirjat kahlaamaan läpi? Noh, ainakin töissä luen aina ruokatunnilla ja nykyisin kirjan lukeminen kuuluu viimeiseksi asiaksi ennen nukkumaan menoa. Ei ole väliksi onko se yksi aukeama vai useampi luku, mutta kunhan lukee. Siihen on jäänyt koukkuun. Töissä mukana on usein pokkarikokoinen kirja tai jokin lehti. Huomenna laukkuun lähtee mukaan Himoshoppaajan ratkaiseva askel.

5 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Hihii, käypäs kurkkaamassa mitä mä postasin juuri.:)

Marge kirjoitti...

Alma: No juuri kävin, telepatiaa. :D

Alma kirjoitti...

Ja postaukset kun tuli ilmoille vielä ihan melkein samaan aikaan. :) Hauskaa.

Chatrin kirjoitti...

Mulla on kirjojen lukeminen jäänyt ihan vaiheeseen. Oli tuossa noita lomia ja kaikkea. Ehkä näin syksyn tullen aloitan uudelleen.

Marge kirjoitti...

Chatrin: Minullakin tuo lukemine on ollut kausittaista. Oli välillä jopa pari vuoden tauko, mutta nyt taas luetuttaa. :D