torstai 22. lokakuuta 2009

Joulunpunainen.

Jouluun ei ole enää pitkä aika. Ehkä en vaihda punaista mihinkään.. :)

12 kommenttia:

vippe kirjoitti...

Kun koittaa marraskuun ensimmäinen, aloitan ihan järjettömän joulun odotuksen :D Nyt jo tekis mieli miettiä ja suunnitella kaikkia joulujuttuja, mut en vielä kehtaa lokakuussa. Ihanaa kun sekin tulee taas pian :)

Mongusti kirjoitti...

Ihastuttava olohuone!!

Chatrin kirjoitti...

Mitä suotta :)

Naily kirjoitti...

Todella kodikkaan näköinen huone. Ihana valaistus. :)

Meille ilmestyi sisävalosarja jo viime viikonloppuna. Olen kuullut monen jo laittaneen niitä esille. Siksi naurattikin tänään Savon Sanomissa ollut lukijakirjoitus "älkää laittako jouluvakoja loka-marraskuussa!". :D Mitä jouluvaloja ne nyt enää on. Pimeyteen pitää saada piristystä.

Naily kirjoitti...

Jouluvakoja? xD :D Siis VALOJA piti kirjoittaa. Vakoja ikkunassa. xD

Marge kirjoitti...

vippe: Minäkin jouluihmisenä tykkään aloittaa marraskuussa joulufiilistelyn. Tänä vuonna tosin olen ajoissa, sillä olen jo hankinut usean joululahjankin.

Mongusti: Kiitos :)

Chatrin: Tuntui hassulta, että vaihdettaisiin punainen pois juri jouluksi :D

Tiia: Ihan viihtyisä olkkari on, vaikka muutaman huonekalun sieltä vaihtaisinkin. :) Pimeyteen saa laittaa pirustystä! Me poltellaan vielä kynttilöit, mutta parvekkeelle tuodaan marraskuussa joulukuusi ja sinne on hankittava valot ja koristeet.

dolce kirjoitti...

Minulla on olohuoneessa läpi vuoden punaiset tyynyt ;) Mutta ihanaa kun tulee joulu, vaikken yleensä kovin innokkaasti koristelekkaan jouluksi.

Pisaroita kirjoitti...

Jahka me joulukuun eka päästään uuteen kotiin niin sit mulla alkaa joulu <3 Jos oltais siellä jo nyt niin ihan varmaan olisin virittänyt jotain ;)

Keke kirjoitti...

Punainen on niin ihanan kotoinen väri. Ja tunnelmallinen. Mä aattelin vaihtaa kohta talviverhot jotka on punaiset=)=) Tosi nätti olkkari teillä!

minea kirjoitti...

Jouluun on enää hetki! Älä vaihdakaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Niin sitä pitää, etumatkaa jouluun :)

Marge kirjoitti...

dolce: Meilläkin on punainen ollut olkkarissa yhtenä värinä pitkään. En ole minäkään kotia ikinä kovin jouluiseksi koristanut, mutta tänä vuonna otetaan ekaa kertaa oma joulukuusi, vaikka laitetaankin se "vain" parvekkeelle ja siihen pitää kaikkia koristuksia ja valoja hankkia.

Katja: Pian muutto tapahtuu <3 Suoraan joulua valmistelemaan.

Keke: Punainen on kyllä tunnelmallinen. (: Tonttuväri!

minea: En vaihda!

silkkikengät: Etumatkaa on ollut läpi vuoden, jos sisustustekstiileiden väriä katsotaan ;) Lamppukin luo niin punaisen valon, että näyttäisi koko olohuone ihan loistavan punaisuutta.