maanantai 26. lokakuuta 2009

Hulivili viikonloppu ja työntäyteinen tuleva viikko.

Ihana, mutta väsyttävä viikonloppu takana. Sain ystäviäni visiitille, joten perjantai ja lauantai sujuikin aika pitkälle juhlinnan merkeissä. Eilen pidettiin vielä pizzan, karkkien ja limpparin voimalla kunnon telkkarimaraton. Katsottiin putkeen kolme elokuvaa sekä päälle telkkariakin useamman tv-sarjan osalta. Aamu alkoi romanttisella The Notebookilla, jatkui iltapäivällä Madonnan tähdittämällä The Next Best Thing -elokuvalla ja viimeisenä illalla katsottiin draama Vuosi nuoruudestani.

Nyt viikko painetaan duunia, iltaisin yritetään tsempata opparia eteenpäin, jumppaillaan ja lenkkeillään. Katselin äsken kuvia koneelta läpi mm. viime vuoden alkusyksystä samalla kun pistin pitkästä aikaa läjän kuvia tilaukseen. Lähes kaikki kuvat ovat nykyään vain tietokoneella, mutta nyt on jonkinmoinen kuvakokoelma tulossa, joista askartelen valokuva-albumin :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Kiva viikonloppu - leffailu on aina hauskaa. Ihanaa viikonloppua sinullekin!:)

Pisaroita kirjoitti...

Tsemppiä mussu viikkoon <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia !

Marge kirjoitti...

Alma: Leffailu on rentouttavaa. Vielä kun on hyvää seuraa. :)

Katja: Kiitos <3 Alkuviikko on ainakin ollut tehokas ja nyt on opparista 75% valmiina. Valmistuu valmistuu.. Tänään välipäivä ja aivot lepäämään.

Uniqua: voi kiitoksia. :)