lauantai 19. syyskuuta 2009

Huippua kaikekseen.

Ennen mitään muuta on pakko päästä vähän hehkuttamaan, nimittäin Milo suoritti aamulla noutajien taipumuskokeen hyväksytysti läpi ensimmäisellä yrittämällä. Taipparitulon NOU1 on ollut M:llä haaveissa suorittaa siitä saakka, kun Milon hankintaa vielä vasta harkittiin ja nehän meni kerta heitolla heittämällä läpi siitä huolimatta, että koetuomitsijalla oli tiukka linja arvosteluissaan. Wuhuu!!! :)

Loistavien tulosten jälkeen suunnattiin kaupungille Subille syömään ja illan "Totally 80's"-bileitä varten juttuja ostamaan. Pinkki on niin ei-mua kuin olla voi, mutta illan värimaailma tulee koostumaan mustasta, valkoisesta ja erilaisista pinkin sävyistä oikein räikeän neonpinkistä hailakamman väriseen sävyyn. Asukuvaa tulossa myöhemmin. Koruja ostin vähän liikaakin, joten saa nähdä mihin lopulta päädyn.

Koko viikon oli tehnyt mieli ulos syömään ja eilen käytiin Memphisissä herkuttelemassa rankan työviikon päätteeksi. Olin aivan ähkynä ihanan chicken pastan (pastaa, kanaa, valkosipulipestoa, parmesan lastuja, lämpimiä kasviksia ja punasipulia) ja pähkinäsuklaakakun ja vaniljajäätelön jäljiltä. Pasta annos oli aivan valtava ja siitä jäi melkein puolet syömättä, vaikka tutut kyllä tietää, että saan uppoamaan itseeni kohtuullisen paljon syötävää tarvittaessa.. ;) Nyt hiemen loikoilua ja sitten illan hulinoihin valmistautumaan.

7 kommenttia:

minea kirjoitti...

Onneksi olkoon Milolle!

Ja hauskaa iltaa -asusteet ainakin näyttää lupaavilta :D muista laittaa kuvaa lopputuloksesta!

Alma kirjoitti...

Teema-asusteita on niin kiva ostaa. Meillä oli 3-4 vuotta sitten eräät pippalot, joissa teemana oli "street/ghetto". Sai ostaa superisoja korviksia, rannehärpäkkeitä ja ties mitä. Hauskaa.:)

Miia kirjoitti...

onnea hienosta tuloksesta!

Chatrin kirjoitti...

Onnea Milolle!
Ja tietenkin laitat kaikki korut päälle, 80's style :)

dolce kirjoitti...

Voi 80- luvun teemabileet olisivat niin mahtava juttu :) Itse en ole ollut kuin 70- lukulaisissa...

ja onnea Milolle :)

Keke kirjoitti...

Onneks olkoon täältäkin=)
Ja hiti miten herkullisen näkösiä ostoksia=) Tykkään niin nykyään tuosta väristä!

Marge kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista! :)