maanantai 10. elokuuta 2009

Sekalaista höpinää.


Vanhempien luota löytyi viimein melkein kaksi vuotta sitten kadottaneeni kenkäparin. Monen monta vaatetta olen onnistunut kadottamaan sen seurauksena, että puolen vuoden ulkomailla asumisen aikana tavarat oli ripoteltu niin moneen paikkaan. Lisäksi kun pakkaan AINA LIIKAA, olin sitten menossa yön yli reissulle tai kahden viikon matkalle, tavaroita jää helposti lojumaan vääriin paikkoihin.


Viikonloppu oli täynnä kaikkea hauskaa. Perjantaina vietin iltaa tätini luona, jossa meidän tolleripojat pääsivät leikkimään ja ottelemaan voimiaan taas pitkästä aikaa. Uskomattoman tasaväkinen kaksikko ja vaikka molemmat ovat nuoria uroksia, ei kummempia valtataisteluita (vielä) ole käyty.

Aurinkoinen lauantai vierähti häissä, jotka olivat ihanat ja kauniit. <3

Sunnuntaina pääsin tutustumaan anoppilassa heidän uuteen pieneen hirvikoiran pentuunsa Kiiaan. Leikkisä kaveri ja heistä tuli Milon kanssa jo kovat leikkikumppanit. Kovasti meinasi vaan Milon jalat, häntä ja korvat olla kovilla, kun pieni napsi isompaa koko ajan. Jopa niin rohkea oli tämä pikkuinen, että sen kummempaa empimättä paineli Milon perässä järveen ja ei muuta kuin uimaan. En ole ikinä nähnyt yhtä pienen koiran uivan! Käytiin lisäksi shoppailureissulla ja kiinalaisessa syömässä Jyväskylässä, mutta ostokset teki tällä kertaa M sekä hänen veljensä. Minä selvisin reissusta kerrankin euroakaan köyhtymättä.

4 kommenttia:

Miia kirjoitti...

jee kävitte jyväskylässä! missä muuten asutte tällä hetkellä? ja ootko joskus asunut jyväskylässä? multa on nyt mennyt ohi tää... :p

Marge kirjoitti...

Miia: Asutaan Kuopiossa. Tämä onkin eka kerta, kun mainitsen missä asutaan. Olen kotoisin lähempää Jyväskylää ja tuttu kaupunki, kun siellä tuli aina nuorempana pyörittyä :)

Btw Miia, huomasin facebookista, että meillä on yhteinen tuttu. Nimittäin taidat tanssipiireistä tuntea Pauliina Kokkosen, joka on mun serkku.

dolce kirjoitti...

Miten söpö koiranpentu :) Minulla on aivan mieletön koirakuume ottaa meidän hauvalle kaveri. Asiaa ei auta yhtään, kun jokapuolella on söpöjä pentuja. Viimeksi tänä aamulla suutarilla käydessäni näin siellä ihunan kultaisen noutajan pennun :)

Marge kirjoitti...

Dolce: Mikä koira teillä on? :) Pennut on kyllä sellaisia koirakuumeen nostattajia. Aina niin hellyyttävän suloisia.