torstai 6. elokuuta 2009

Home alone.

Vaikka olenkin hyvin seuraa kaipaava ihminen, niin silti välillä on ihanaa olla yksin. Tänään saan olla home alone ja nautin täysin. Iltaan kuuluu mm:

Herkkuja; minttu puffet sekä fantaa
Juoksulenkki
Lukemista parvekkella
Kynttilöiden kaivelu kaapista - olen liian ajoissa!
Gossip girl
Pyykin pesua (ei niin ihanaa)

Huomenna alkaa viikonlopun vietto, jota vietetään mm. häiden merkeissä. Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

6 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Voi että mä odotan että saan luvan käydä kunnon lenkillä! Mut hetki vielä pitää toipua ette tuu sitten takapakkia kun tähän asti on mennyt niin hyvin.

Pitäkää kivaa viikonloppuna! <3

Chatrin kirjoitti...

Mä rakastan niitä hetkiä, kun saa olla kotona yksin :)

Keke kirjoitti...

Mä just sanoin tossa poikakamulle et onkohan jo liian aikasta alkaa polttelee kynttilöitä=)Ku ne on vaan niiiiin ihania. Mut onneks en oo ainut joka niistä intoilee jo näin aikaisin=)Tukispa jo pian pimeitä iltoja!Ihana tuo sun kynttilä tossa!

Marge kirjoitti...

Vilma: Pian pääset jo kunnolla lenkkeilemään :) Viikonloppu oli tosi kiva ja häät kauniit.

Chatrin: Yksinolo tekee välillä niin hyvää! Saa nauttia hiljaisuudesta ja puuhailla omia juttujana ihan rauhassa.

Keke: Hih, minunkin poikaystäväni jo päivitteli, että joko se kynttilöiden polttelu alkaa :D Tykkään tuollaisista isoista kynntilöistä tuossa lasimaljassa, mutta arvaappa mitä kynttilälle kävi! Parvekkeellemme paistaa aurinko aamupäivästä myöhälle iltaan ja päivällä aurinko porotti niin kuumasti, että kynttilä oli sulanut maljan pohjalle ;) Eli uuden kynttilän ostoon! Ehkä vielä joudun siirtämään kynttilät parvekkelta sisätiloihin ja odottelen viileämpiä iltoja. Ei siinä, vielä ei syksyn tulolla saa olla kiirettä!

Chatrin kirjoitti...

Pitääpä vielä kommentoida, että minä se vasta kynttilähullu olenkin! Parvekkeen lyhdyssä paloi jo heinäkuussa kynttilä :)

dolce kirjoitti...

Joskus pyykinpesukin on ihanaa ja rentouttavaa :) Silloin kun se pyykkivuori tuntuu pursuavan kylppärin ovesta ulos, ja sitten se tunne kun sen on saanut selätettyä...