maanantai 3. elokuuta 2009

Maanantaihaaveet.

Tämä on ollut hyvin perinteinen maanantai. Ruokakaupasta tehty ruokaostokset viikonlopun jäljiltä tyhjenneeseen jääkaappiin. Siivottu, kun koiran karvat tunkeutuvat taas joka paikkaan. Juoksulenkki ja koti-ilta. Festarifiiliksissä meni koko viikonloppu (vaikka alueen sisäpuolella itsessään ei oltukaan) ja on taas hyvä rauhoittua neljän seinän sisällä.


Siivouksen ohessa M kaivoi kitaransa koteloistaan esille. Hän toivoisi ne näkyville, osaksi sisustusta. Ehkä se on vielä joskus telineet hankittava.Tai ainakin yksi.


Minun toiveissani olisi tuoda makuuhuoneen tyyliä enemmän myös olohuoneeseen. Vaihtaa punaiset verhot ja sohvatyynyt jossain vaiheessa vaaleisiin ja hankkia seinille uusia tauluja. Uusia huonekalujakin sitten joskus mahdollisuuksien mukaan. Keittiöönkin tahtoisin samantien uuden ruokaryhmän, mutta pitää vielä pärjätä vanhalla.

Sisustuslehdet ovat lemppareitani. Niitä lukiessa tulee alituiseen sellainen olo, että olisipa tuollainen ihana ja saisinpa tuollaisen kodin joskus. Välillä kaikkea ihanaa olisi liikaakin ja valinnan eteen jos joutuisi, niin viimeisen päätöksen tekeminen olisi varmasti vaikeaa. Pakko oli uusi lehti itselle tilata sen jälkeen kun kirpparilta ensin kannoin muutaman numeron kotiin, lehti nimeltä Plaza koti. Avotakka tulee entuudestaan.

Minä rakastan haaveilla ja suunnitella, vaikkei kaikkea saisikaan samantien (ja sekös välillä aiheuttaakin päänvaivaa, kun olen niin kaikki-mulle-heti-nyt tyyppiä).

7 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Minä haaveilen ihka omasta kodista, jossa voisi sitten remontoida ihan niin kuin itse haluaa. Vuokrakämpissä ei ehkä saa tai sitten ei viitsi kuluttaa rahoja jonkun toisen omistamaan kämppään... Mutta sisustaminen on silti ihanaa! Ja onneksi sitä voi tehdä pienemmissäkin mittakaavoissa :)

Marge kirjoitti...

Chatrin: Sama haave täälläkin. Oman kodin haluan ehdottomasti joskus. :) Vuokrakämpissä pitää tyytyä siellä valmiina oleviin ratkaisuihin, mutta onneksi tekstiileillä ja huonekaluilla saa ilmettä haluamaan suuntaan ainakin, vaikkei suurten linjojen kanssa voi muutoksia tehdäkään.

Keke kirjoitti...

Mä kans haluaisin että olis joku vähän isompi ja ihanampi koti kuin tämä. Niin ja oma. Tätä ei huvita yhtään tuunata=) Toi taulu on niin upea!

vippe kirjoitti...

Mäkin haaveilen paljon uudesta sisustuksesta. Ois niin kiva kun ois ihan oma kämppä mitä sais laittaa kun tänne vuokrayksiöön ei oikeen saa edes tauluja laittaa :(

Marge kirjoitti...

Keke: Oma kotihan se olisi paras. Siitä saisi juuri sellaisen kuin haluaa. Minäkin tykkääsn tuosta taulusta kovin. :)

vippe: Vuokra-asunnot kyllä asettaa paljon rajoituksia, mutta niiden kanssa on vaan elettävä ja yritettävä korostaa parhaita puolia.

Pipari kirjoitti...

Ihana Milo, tulee mieleen meiän kisut, jotka pitävät sänkyä omanaan:D

Ihanan vaalea makuuhuone:)

Marge kirjoitti...

Pipari: Ennen kuin koira meille lopulta tuli, niin vannotin sen puolesta, että sänkyynhän me ei sitten koiraa oteta! Ja hups, kuinkas siinä kävikään. Nukkuukin meidän keskellä.. ;)

Tykkään myös makkarin vaaleudesta. Olohuoneeseen ollaan vaalennusta myös hakemassa, muttei aivan noin vaaleaksi kuitenkaan.