torstai 30. heinäkuuta 2009

Mekkoesittelyä.


Mekko - Hollannista
Vyö - H&M
Leggarit - Pieces
Korkkarit - Bianco

Sininen mekko on Hollannin tuliaisia vaihtariajoilta. Viime kesänä se toimi isäni 50-vuotis juhlissa asuna ja nyt suunnittelen sitä kaverini häihin. Koko ajan takaraivossa on pieni ajatus, että onkohan mekko kuitenkaan tarpeeksi juhlava häihin laitettavaksi, mutta nyt saan luvan yrittää tyytyä vaatehuoneesta valmiiksi löytyviin vaatteisiin. Jos eteeni sattuisikin jokin kiva ja edullinen mekkoyksilö, niin sitten saan ostaa, mutta vartavasten en aio mekkoa lähteä metsästämään.

Aluksi ajattelin mekon kaveriksi valkoista, mutta päädyinkin lopulta mustaan. Ehkä vielä kokeilen valkoistakin vaihtoehtoa, mutta tällä hetkellä valinta kallistuu tummempaan. Asu tarvitsee vielä kaverikseen boleron ja muutama vaihtoehto minulta löytyykin kaapista. Jospa tässä yhdet häät saataisiin juhlittua vanhoissakin vetimissä!


Edit// Onhan mulla tosiaan tämä tumman harmaa mekko olemassa! Pitsikoristuksen päälle kuuluu vielä paksu musta satiininauha. Tämä olisi juhlavampi ja tästäkin saisi peittävämmän tarpeen tullen bolerolla.

4 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Oi tuo sininen mekko on aivan upea!!Myös tuo tummanharmaa on todella kaunis. Oispa aina kesä ja voispa aina vaan käyttää kaikkia hamosia ilman et jäätyy!

Chatrin kirjoitti...

Saisiko näytteen harmaasta mekosta sinun päälläsi? Kallistuisin itse varmaan sen puolelle.
Muuten olen kyllä sitä mieltä, että kesähäissä voi olla vähän rennompaakin päällä. Sellaista kesäistä. Talvella pitää olla vakava ;)

Marge kirjoitti...

Keke: Minä vieläkin ihan lyön arpaa noiden mekkojen kanssa. Tekis kyllä ehkä mieli silti laittaa toi sininen, mut saa nähdä.

Chatrin: Täytyy kuvata tuo harmaakin mekko päällä :)

Inna kirjoitti...

Mahtis tuo alempi mekko! Kuvaa vaan missä se on päällä =)