tiistai 28. heinäkuuta 2009

Vaatepulmia ja aurinkolöysäilyä.

Eilen pääsin taas nauttimaan auringosta parvekkeelle töiden jälkeen. Pieninkään tuulenvire ei parvekkeellemme käy ja musta tausta takaa sen, että on kuumat paikat ruskettua, vaikka enää neljän jälkeen aurinko ei tartukaan parhaalla mahdollisella tavalla. Seurana oli Cecelia Ahernin Suoraan sydämestä jonka sain luettua loppuun (vaikka kirja olikin välillä melko pitkäveteinen) sekä paljon kylmää cokista.


Puolentoista tunnin loikoilun jälkeen meillä oli kaverin sekä hänen kultaisennoutajansa kanssa sovittu lenkkitreffit, mutta itse lenkkeily jäi hyvin minimaalliseksi ja lähinnä tallusteltiin hieman sinne tänne ja mentiin koirapuistoon, kun oli vielä liian kuuma vetää reipasta lenkkiä. Koiratkaan eivät kauaa jaksaneet puistossa leikkiä, kun olivat itsekin niin läkähtyneen näköisiä.

Tänään tapaan paria kaveria kaupungilla ja käyn hakemassa postista H&M:n paketin. Samalla laitan Ellokselta tulleet paidat palautukseen. Kumpikaan paidoista ei ollut sellainen kuin toivoin. Sininen pitkä paita oli aivan erivärinen kuin kuvassa ja valkoinen kauluspaita ei istunut päälleni lainkaan. Täysin virhe tilaus. Toivottavasti H&M:n paketista paljastuisi kivempia vaatteita.

Illalla täytyy myös sovitella yhtä sinistä mekkoa, jota olen kaavaillut kaverini häihin reilun viikon päähän. En ole vielä ihan vakuuttunut olisiko se ihan kelvollinen häihin laitettavaksi, mutta en millään haluaisi uuttakaan ostaa, kun rahan menoa on tällä hetkellä muutenkin tarpeeksi. Sovittelullahan se selviää. Lisäilen illalla kuvia mekosta, sillä töistä käsin en saa kuvia nyt lisättyä.

7 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Blöh nuo vaatetilaukset. Turhauttaa, kun tilaamat jutut eivät olekaan sellaisia, joiksi ne on luullut. Mut onneksi voi palauttaa ja onneksi Henkan paketti vielä tuloillaan.:)

Marge kirjoitti...

Alma: Joo se on aina vähän ikävää. tekisi mieli tilata ulkomailta vaatteita, mutta en ole uskaltanut, kun pelottaa just se, että vaatteet ei olekaan sopivia/odotetunlaisia ja ne joutuisikin palauttamaan.

Marge kirjoitti...

Ja en ehtinyt eilen sitä sinistä mekkoa sovittelemaan, josta kuvia lupasin. Yritän korjata tänään tilanteen. :)

Chatrin kirjoitti...

tuttu juttu tuo "kävin tänään pitkällä lenkillä koirien kanssa. Eikun siis, istumassa koirapuistossa 1,5h :D"

Marge kirjoitti...

Chatrin: Koirat saa kuitenkin energiaansa purettua puistossakin ja itse saa löysäillä ;) Ja kuumalla koiratkaan ei jaksa kauheasti lenkkeillä - ainakaan ilman että kieli roikkuu maassa ja läähätyksen määrä on pilvissä. :)

vippe kirjoitti...

Hyvän näköinen koira! Onko se tolleri?

Marge kirjoitti...

vippe: Juu tolleri on :) Niin kyläl minun rotu.