tiistai 2. kesäkuuta 2009

Yllärivapaa.

Sain tälle päivälle yllättävän vapaapäivän, kun pomoni ei ehdi työpaikalle tänään ollenkaan, eikä kukaan muu osaa olla opastamassa työtehtäviin. Sopi enemmän kuin hyvin, sillä ylimääräiset vapaat kyllä kelpaa.

Aamulla kaverini soitti, että nyt hereille, hän tulee käymään reilun puolen tunnin päästä ja sitten lähdetään lenkille. En valinnut lenkkikenkiä kovinkaan fiksusti, sillä 2,5 tunnin lenkin jälkeen molemmat jalat olivat näiden mustien läpsyttimien ansiosta hankautuneet aivan rakoille.

Kaveri toi myös tullessaan pussillisen kosmetiikkaa, joita saa työsuhde-etuina. Minäkin hyödyn hänen työpaikastaan, sillä kaverini sattuu olemana mies, eikä itse naisten suihkusaippuoita tai vartaloemulsoita juuri tarvitse. Kelpaa mulle! :)


Lenkin jälkeen kävin kaupasta hakemassa vähän kesäherkkuja, sillä lukeminen ja opparin kirjoittaminen sujuu paljon paremmin mansikoiden ja jäätelön kanssa. Eilen aloittelin Himoshoppaaja vierailla mailla -kirjaa ja opparin teoria pitäisi jaksaa viimeistellä, että ensi viikolla ohjaaja saisi sen luettavaksi ennen lomaa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Lueskelin tässä aiempia postauksiasi ja haaste-postauksessa kerroit olleesi Kreikan Kossilla. Itse olen lähdössä sinne perjantaina ensimmäistä kertaa ja kysyisinkin, että viihdyitkö kuinka hyvin? Viime kesänä olin Rodoksella ja oli ihan mahtavaa, toivottavasti yhtä mahtava reissu edessä! :D

Chatrin kirjoitti...

Mullekin kelpais yllärivapaa! Ja ilmaiset tuoteputelit :)
Tiinu, Kos on aika turistirysä bilemesta, mutta kivaa siellä on varmasti.

Marge kirjoitti...

Tiinu: Kos on ollut yksi parhaista lomakohteista, jossa olen ollut. Just tällä viikolla tuli puheeksi, että sinne haluaisin uudelleenkin lomalle, niin kiva paikka se oli! Minne päin saarta olette matkaamassa? Meidän loma sijoittui Kosin kaupunkiin. Itse tykkäsin Kosista enemmän kuin Rodoksesta, joten uskon, että myös viihdyt. Kos on melkein varma aurinkokohde, jossa pääsee myös tekemään ostoksia ja näkemään paikallistakin elämää, jos yhtään lähtee turistipaikoista sivummalle. :) Ja bilepaikkoja tosiaan löytyy!

Marge kirjoitti...

Chatrin: Juu yllärivapaa oli positiivinen yllätys, varsinkin kun sain eiliseltä vielä palkan :D

Anonyymi kirjoitti...

Oi, kuulostaa hyvältä! :D Ollaan kans menossa Kosin kaupunkiin ja tarkoitus olis myös tehdä pyöräretkiä ympäriinsä eikä vain kaupungissa oleskella. Mua ei oo kyllä koskaan haitannut turistirysä paikat, ehkä oon vaan aina niin lomafiiliksissä, etten edes huomaa sellaista. :D

Marge kirjoitti...

Tiinu: Samoin, mäkin ihan mielelläni matkaan turistirysäpaikkoihin. :) Oikein hauskaa lomaa! Oon ihan kade, kun itsekin haluaisin sinne vielä matkalle.

Chatrin kirjoitti...

blogissani on muuten sulle haaste :)

Marge kirjoitti...

Chatrin: Toteutin haasteen samantien! :) Kiitos haasteesta!