maanantai 1. kesäkuuta 2009

Helteisen viikonlopun jälkeen...

Olipa mahtava viikonloppu. Rakastan hellesäätä yli kaiken ja auringonotto on lempipuuhaani. Kyllä niitä uv-säteitä tulikin kerättyä viikonlopun aikana. Lisäksi heitin eilen talviturkin, kun käytiin viilentämässä itseämme järvessä. Miloa ei meinaa vedestä saada pois, siitä on tullut varsinainen vesipeto. Harmi, kun kuvia ei saatu, sillä muistikortti oli tietenkin jäänyt kotiin. Voi, kun viikonloppu ei olisi loppunut niin pian, sillä tänään alkoi työt. Ihan kivaa oli ekana päivänä, vaikka nyt jo pelkään, että miten jaksan seuraavat kuukaudet herätä klo 5.15 kännykän herätykseen. Työt nimittäin alkaa klo 7.00 ja työmatkaakin on n. 35 kilometriä. Onneksi aamuisin on vielä edes valoisaa!


Oltiin tänään illalla kaverin kanssa kaupungilla ostamassa mulle valkoisia legginssejä sekä tarkoituksena käydä kahvilla. Nooh, käytiin vähän kiertelee ja lopulta ostin OBH Nordican suoristusraudan, ne legginssit kertaa kaksi, Candace Bushnellin Sinkkuelämää kirjan, ripsarin ja meikkivoiteen. Ja toki kahvilla myös nauttimassa herkullisista kinkkupaprikapiiraista.

M:n kanssa ollaan Enkelit ja demonit -elokuvan ensi-illasta saakka yritetty löytää sopivaa rakosta mennä katsomaan leffa, mutta vieläkään ei ole aikaa löytynyt. Tälläkään viikolla ei päästä; tiistaina Milon taipparitreenit, keskiviikkona mies sopinut omia menoja ja minä samalle illalle kaverin kanssa koirien yhteislenkitystä, torstaina taas Milon treenejä tokon muodossa ja perjantain ohjelma vielä avoin, mutta ei kuitenkaan leffaa. Jos ensiviikolla! :D

3 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Höh mitä herätyksiä. Mä heräsin sillon yks kesä joka aamu klo 5 ja muistan vähän liiankin hyvin miten kypsää se oli :/ Mut kesällä jaksaa paremmin, ajattele jos olisi pimeä tammikuu.

Mä muuten ostin myös noita legginssejä lisää, koska olin sitten kuitenkin sillon teillä käydessä valkannut hyllystä lyhyet, vaikka halusin pitkät. Niin oli sitten pakko käydä ostamassa kahdet pitkät kaappiin kun jalat on vähemmän nätit pökkelöt :D

Viikonloppuna nähdään <3

Chatrin kirjoitti...

Tsemppistä töihin! Koita jaksaa. Pääsethän sitten aikaisin kuitenkin kotiin? Eli nauttimaan kesäilmasta :)

Marge kirjoitti...

Vilma: Mäkin varmaan kypsyn aika pian :/ Mut onneks viikonloput saa nukkua pitkään, jos malttaa. :D

Viikonloppuna nähdään <3

Chatrin: Juu, kotiin pääsen jo onneksi puoli neljältä lähtemään, joten illat jää täysin vapaiksi. :)