maanantai 8. kesäkuuta 2009

Pikkuisen jotain uutta.

Keittiössä on nyt uudet verhot. Ellokselta verhot löytyivät varsin edulliseen 9€ hintaan ja se oli halpa hinta, kun pääsin vihdoin eroon aivan ylilyhyistä ja muutenkin rumista vaaleansinisistä kammotuksista.

Parvekkeen kesäkuntoon laittaminen on hieman jäänyt. Nyt kun parveke viimein on, olisi ihanaa saada kukkasia sitä koristamaan. Anoppi laittoi eilen mukaan jos jonkinlasta kasvia; krassia, auringonkukkaa jne... Nyt olisi kukkia, mitä istuttaa kasvamaan, mutta ruukut ja muut tykötarpeet vielä puuttuu. Pitääpä käydä joku päivä töiden jälkeen ostoksilla ja samalla etsimässä parvekekalusteisiin tuolinpäällisiä ja pientä pöytäliinaa/tablettia.

Kohta ollaan lähdössä viimein katsomaan Dan Brownin kirjaan perustuvaa elokuvaa Enkelit ja demonit yhdessä kahden kaverini kanssa. Minulta on epähuomiossa jäänyt lukematta Brownin ensimmäinen teos Murtumaton linnake, mutta vieraillessani äidin kirjahyllyllä sekin virhe saadaan korjattua. Syksyllä ilmestyy taas uusi Brownin kirja, joten sitä odotellessa. :)

7 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

vaaleansiniset kammotusverhot kuulostaa kyllä tosi kammottavilta. Siinäpä väri, jota minun kodistani ei löydä. Nämä teidän uudet verhot on just buenot.

Marge kirjoitti...

Chatrin: Minä tykkään sinisestä värinä, mutta ne verhot olivat kyllä poisheittotavaraa. Pidän sinisestä sisustuksessa mieluummin pienemmissä yksityiskohdissa ja esineissä ja muuten värimaailman vaaleana ja ruskean eri sävyinä.

dolce kirjoitti...

Tuo Murtumaton linnake on minultakin lukematta, tosin se ei kuulosta niin kiinnostavalta kuin E&D ja Da Vinci koodi. Voisi yrittää kuitenkin lukaista tuonkin :) Ja uudet verhot ovat kauniit, valkoinen on paras verhoväri!

Marge kirjoitti...

dolce: En minäkään usko, että tuo Murtumaton linnake on yhtä hyvä, mutta täytyy se silti lukaista. Meteoriittikin oli hyvä, oletko lukenut?

Totta, valkeat verhot on parhaat! Ja tykkään myös ruskeista, mutta vaaleiden rinnalla.

Pisaroita kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Hienosti käy noi verhot tuohon :) Ihan eri silmin katsoo nyt näitä kun on päässyt teillä käymäänkin :)

Marge kirjoitti...

Vilma: Minä en oo käyny teillä VIELÄKÄÄN! :/ Höh.

dolce kirjoitti...

Ei ole tullut luettua sitä Meteoriittakaan, vain nuo kaksi "hitti"kirjaa :) Ne olivat ehkä aiheiltaan mielenkiintoisimmat (etenkin E&D, tottakai Rooma kiinnostaa) :)