keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Juhannussuunnitelmia.

Sää näyttää tulevaa juhannusta ajatellen hyvin epävakaiselta. Oikein perus Suomen kesäsää, mitä viimeisiin muutamaan vuoteen tulee. Missä ovat ne lapsuuden intiaanikesät, missä? Kyttään Ilmatieteenlaitoksen sivuilta juhannuksen sääennustuksia herkeämättä, sillä ollaan lähdössä juhannuksen viettoon Himos festivaaleille. Jos meillä olisi paikanpäällä vuokrattuna mökki, niin sää ei niinkään haittaisi, mutta majoittuminen tapahtuu teltassa tai vaihtoehtoisesti autossa, joten toivotaan, ettei vettä sataisi ainakaan koko aikaa.


Kuva

Olen teltassa yöpynyt viimeksi lapsena ja kuumeisesti pohdinkin, mitä kaikkea pitäisi ottaa mukaan, jotta telttailufestareista selvittäisiin. Onneksi kaverini tuttavat asuvat festarialueen kulmilla, joten päästään joka päivä halutessamme saunomaan ym. heille. Mukaan pakkaan mm. lämmintä vaatetta, parhaan kesäpelin eli mölkyn, paljon juotavaa, laastareita, kertakäyttösadetakkeja ja iloista mieltä :).

Millaisia juhannussuunnitelmia muilla on?

4 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Minäkin olen ihmetellyt missä ne lapsuuden intiaanikesät ovat? Eikös tämä kesä ole ollut kylmin johonkin 60 vuoteen? Tai jotain sinne päin...

Totesin juuri viime viikonloppuna, että sääennusteisiin ei ole mikään luottaminen! Kyttäsin koko viime viikon viikonlopun sääennustetta ja se vaihteli joka päivä, jopa monta kertaa päivässä! Ja väärässä oli silti, upea lauantaihan sieltä kehkeytyi ja vietettiin uskomattoman lämpimät ja aurinkoiset polttarit.

Minä lähden vanhempien mökille juhannukseksi, eli rentoutumista tiedossa =) Hyvää juhannusta!

Keke kirjoitti...

Toivotaan nyt että sääennusteet ei pitäis sateen osalta paikkansa, vaan aurinko alkais paistaa..!!! Lapsena tosiaan tuntu et oli aina aurinkoa ja lämmintä. Vaikka satoi, oli lämmin. Nyt tulee melkein räntää taivaalta.=)

Me siirrytään koti kotiin viettämään juhannusta. Pelaillaan (sateessa=) ja syödään ja hengataan=)

Hyvää Jussia=)

Alma kirjoitti...

Paljon vaattta, sadekamppeet, hyvää ruokaa ja juomaa ja iloinen mieli. Siitä se alkaa.:) Iloista juhannusta ja hauskaa festarijuhlaa.

Marge kirjoitti...

Chatrin: Tälle viikolla luvattu vihdoin sellaisia kelejä, mitä tässä on koko kesäkuu odotettu :)

Ei onneksi ollut luottamista, sillä ilmatieteenlaitoksen sivut lupasivat koko juhannusviikonlopulle vesisadetta, mutta selvittiin pelkillä kuuroilla ja eilen paistoikin jo aurinko :)

Mökillä on ihanaa viettää kesäisin aikaa. Minä pääsen ensi viikonloppuna ensimmäistä kertaa kunnolla mökille tänä kesänä ja on sitä odotettukin!

Keke: Vaikkei aurinko perjantaina ja lauantaina juurikaan paistanut, vaan pilvistä oli, niin ihan hyvä juhannussää oli, kun pahimmassa tapauksessa olis tullu vettä kaatamalla. Aurinko sais kyllä loppukesän mun puolesta paistaa silti ihan herkeämättä :)

Juhannuksen suunnitelmat kuulostivat hyviltä! :)

Alma: Olin pakannut puolet liikaa tavaraa mukaan :D Mutta autossa pystyi säilyttämään, niin ei tarvinnut kantaa onneksi mukana.