tiistai 23. kesäkuuta 2009

Kesäruokailu ja juhannuksen jälkimainingit.

Pitkien työpäivien jälkeen ei huvita kokata mitään vaikeaa ja aikaa vievää, joten meidän perheen kesäateriat koostuu nopeista ja helpoista vaihtoehdoista. Tänään tarjolla oli pikainen salaatti ja valkosipulivoipatonkeja. Helppoa ja hyvää. Olen rakastunut apetinan fetaan aurinkokuivattujen tomaattien kanssa ja niitä on löytynytkin lähiaikoina jokaisesta valmistamastani salaatista.

Juhannuksena tuli syötyä pelkkää mättöruokaa (Lue: pihvejä, sipsejä, makkaraa, festarikiinalaista, läppäpizzoja, pekonituorejuustoherkkusieniä, vartaita ym..), joten kevyempi salaattilinja tekee hetken hyvää, sillä viikonloppuna taas grillaillaan :) Lisäksi kun alkoholia kului suhteellisen riittäviä määriä, niin olo tuntuu vieläkin vähintäänkin turvonneelta. Kyllä teki juoksulenkkikin äsken hyvää! Urheilun jälkeen ehdin vielä nauttia auringostakin tunnin verran parvekkeella ja sain Paulo Coelhon Alkemistin päätökseen. Kiitos Almalle kirjavinkistä!


Juhannus itsessään oli kyllä aivan mahtava ja sunnuntaina kukaan ei olisi halunnut lopettaa juhannuksen viettoa vielä siihen. Viikonloppu sisälsi paljon bändejä, telttabileitä, naurua ja helpotuksen tunteita, kun kadonneet autonavaimet löytyivätkin aamulla löytötavaratoimistosta. Onneksi vettä satoi vain ajoittain ja kiitos poikien tekemän "pressulaavun" ja telttanaapureilta saadun paviljongin, ei ajoittaiset vesisateetkaan haitanneet. Ensi vuonna toivottavasti uudestaan.

6 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Moi Marge! Mullakin oli luvussa juuri tuo Alkemisti. Olen Coelhon kirjojen suuri ystävä, mutta tämä "suurimpana mestariteoksena" pitämäni Alkemisti oli aavistuksen pliisu, vaikkakin puhutteleva ja kaunis kirja.

Mukavaa kesää!

Marge kirjoitti...

Minulle taas Coelhon kirjat eivät ole aikaisemmin millään lailla tuttuja, mutta Alkemisti oli tosi hyvä. Erilaista luettavaa, mihin olen tottunut. Pitää kyllä lukea muutakin kirjailijan tuotantoa.

Mukavaa kesää sinullekin! :)

Chatrin kirjoitti...

Varo syömästä liikaa apetinan aurinkokuiv.tomaatti-fetaa. Söin samaa viime kesänä innoissani joka aterialla, sillä seurauksella että enää en pysty sitä syömään ollenkaan. Vedin siis "overdoset".

Marge kirjoitti...

Chatrin: Minulla on kausittaista tämä jonkin tietyn ruuan tai ruoka-aineen himoitseminen ja nyt ne on nuo fetat. Mutta pitää pitää taukoja, ettei "overdoseja". Joskus tykkäsin tosi paljon perunasalaatista ja kun liikaa söi, niin sitten menikin pitkään ennen kuin siitä taas tykkäsin uudelleen. Nyt taas hyvää sekin! :)

Elena kirjoitti...

Mä just söin salaattia, mutta taas tuli nälkä kun kattoo noita kuvia...senkin syöppö! Nyt pitää keksiä jotain muuta tekemistä! ;)

Marge kirjoitti...

Elena: Salaattia saa aina syödä! ;)