maanantai 15. kesäkuuta 2009

Viikonlopun jälkeen.

Juhlitun viikonlopun jälkeen oli taas palattava arkeen. Töihin seitsemään ja neljältä olin taas kotona.

Töiden jälkeen käytiin koiran kanssa metsässä lenkillä ja hakemassa parvekkeelle hieman luonnonkukkasia. Sateen jälken oli ihanaa lenkkeillä raikkaassa luonnossa.

Nälkäkin oli jo ehtinyt yllättämään, joten ruskistin pannulla nopeasti hunajamarinoituja kanasuikaleita ja punasipulia ja tortillan väliin yhdessä kurkun, tomaatin, salsan, salaatin ja paprikan kanssa. Herkkua.

Syönnin jälkeen oli aika purkaa laukut viikonlopun jäljiltä. Pesukone pyörimään ja korut takaisin naulakkoon uusia juhlia odottamaan.

Tänään oli myös siivouspäivä ja vähän sisustelinkin. Äidiltä joululahjaksi saatu valkoinen "patonkilautanen" päätyi makuuhuoneen ikkunalaudalle ja sai koristuksekseen simpukoita. Siivousmusana toimi Pachangan Caliante -biisi. Pientä tanssahtelua imuroinnin lomassa. Loppuillaksi rentoutumaan ja huomenna on taas uusi päivä.

3 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Sateen jälkeen ilmassa on ihana tuoksu :) Jotenkin kaikki tuoksuu niin... kesältä!

Alma kirjoitti...

Voi kyllä! Se tuoksu on yksi maailman parhaista! Niin suomalasta. (Monissa etelänmaissa sateen jälkeen tuoksuu lähinnä kakka.)

Marge kirjoitti...

Olette kyllä aivan oikeassa. Luonnon tuoksu on niin ihana. Parhaita ovat sateen jälkeiset hetket ja aamukasteen aika, kun pisaratkin vielä kimmeltää ruohikossa ja lehdillä.

Ja Alma: Aivan, Suomessa tuoksuu puhtaus ja siitä saadaan olla iloisia :)