maanantai 13. huhtikuuta 2009

Pääsiäinen ohi.


Viikko on vierähtänyt, enkä ole ehtinyt blogin kimppuun laisinkaan. Tälläiset pikkulomat saa rytmin ja arjen jotenkin ihan sekaisin. Viikkoon on kuulunut niin juhlintaa ja jatkoilua, sukulointia ja kotipaikkakunnalla asuvien ja vierailevien kavereiden tapaamisia kuin perus arjen aherrusta eli koulua ja töitäkin. Vähän toisinsanoen kaikkea! Kotipaikkakunnalla käydessä tulee aina hujellettua paikasta toiseen, kun tapaa aina kaikkia samaanaikaan. Kovin usein kun ei nykyisen enää siellä suunnalla tule käytyä.

Vihdoin saatiin myös makuuhuoneeseen lamppu ja tykkään! Kauhean hyvin valaiseva tuo cancan - valaisin ei ole, mutta makuuhuoneeseen en kauhean kirkasta ja terävää valoa tarvitsekaan. Hämyisyys tuo tunnelmaa.

Kaverin kanssa käytiin varaamassa reilun viikon päähän kirpparipöytä ja makuuhuone on tällä hetkellä täynnä pusseja ja pahvilaatikoita tavaroita ja vaatteita pullollaan. Kävin vanhemmilta hakemassa kirpparille joutavaa tavaraa ja vielä pitää oma vaatehuone käydä läpi lattiasta kattoon ja laittaa menemään kaikki tarpeettomat vaatteet, kengät ja laukut. Vuosien varrella niitä onkin kertynyt, sillä en ole ikinä vienyt vaatteitani kirpparille. Kerta se on ensimmäinenkin!

3 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Minullakin oli tuon tyyppinen valaisin, mutta ei se noin suuri ollut... tuollainen kookkaampi olisi näyttävämpi :)

Marge kirjoitti...

dolce: Harkitsin ostaessani vieläkin isompaa, mutta tuo koko on aika passeli. :)

Pipari kirjoitti...

näyttääpä tutulta ;)