maanantai 9. maaliskuuta 2009

Muuttofiiliksissä.

Tänään ollaan oltu muuttoasioiden hoitamisen suhteen ahkeria. Tärkein juttu oli, että käytiin hakemassa asunnon avaimet.


Avaimien määrä sen kun lisääntyy ulko-oven vieressä sijaitsevassa mariskoolissa. Siitä on ollut avaimet aina nopeaa napata mukaan. Saa nähdä missä me jatkossa avaimemme säilytämme. :) Muutama avain on vielä edellisellä vuokralaisella, mutta tämän pitäisi toimittaa avaimet asunnolle tämän viikon kuluessa.

Kävin myös tekemässä sähkösopimuksen ja mies nettisopimuksen. Toivottavasti lähtisi netti toimintaan jo viikonlopun aikana, kun helpottaisi koulujuttujen tekemistä aika reippaasti. Lisäksi on soitettu isännöitsijälle, joka varasi meille autopaikan ja toivotti jo tervetulleeksi taloyhtiöön. Odotan muuttoa jo niin, että mahanpohjaa kipristelee. Saadaan myös miehen työpaikalta pakettiauto viikonlopuksi lainaan, joten sillä saadaan kaikki huonekalut kuljetettua nuo huimat 1,5 kilometriä, joka on matkaa uudelle kodille. Onneksi tavaroita ei tarvitse kauhean huolellisesti pakata kääreisiin, kun matka on sen verran lyhyt. Kunhan astiat ja lasiesineet säilyvät ehjinä. Onneksi lauantaiksi on tulossa muuttoapuakin, niin itse muuton inhottava osuus eli pakkaus ja tavaroiden kantaminen tulee sujumaan vähän joutuisammin.

5 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Te jaksatte muuttaa :) Musta tuntuu, että sitten kun tästä asunnosta poistutaan niin saa ollaa viimeinen muutto :D

Marge kirjoitti...

Vilma: Tätä muuttoo on ootettu niin kauan, että kyllä jaksaa. Tosin voi mennä hetki, ennen kuin saadaan siitä asunnosta ihan kodin näköinen, kun nykyisillä huonekaluilla koko asunto jää tosi tyhjäks vielä. Kyllähän sitä roinaa sit ehtii kertyä ;)

Miia kirjoitti...

vautsti, onnea uuden kämpän löytymisestä! :) mekin halutaan jossain vaiheessa isomp kämppä, meillä on nyt 39 neliön kaksio :O

Miia kirjoitti...

ja kirjotusvireihtä ei tullut sitten yhtään. ei.

Marge kirjoitti...

Miia: Kiitos! :) Kyllä tuntuu ihanalta päästä uuteen asuntoon pitkän odottelun jälkeen, vaikka se itse tavaroiden pakkaus ja roudaaminen ei oo yhtään kivaa. Lopputulosta ajatellessa..

Meidän ensimmäinen yhteinen asunto oli myös pieni, 34 neliöö. Yllättävän hyvin siellä mahtu olee, mut kyllä se isompi lopulta oli kivempi.