sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Ensi viikon to-do-lista.


Viikko tulee olemaan kiireinen. Ohjelma näyttää tältä:

-Viisi tenttiä. Luvassa tutkimusmenetelmiä, osaamisen ja tiedon johtamista, logistiikkaa, palkkahallintoa ja globaalia toimintaympäristöä. Lukusaldo olemattoman pieni, joten pänttää pänttää pänttää!

- Kolme työvuoroa.

- Muutto <3 Eli pänttäämisen lomassa pitäis alkaa pakkaamaan asuntoa laatikoihin, jotta lauantaina päästään apuvoimien kera siirtämään tavarat uuteen kotikoloon. Saattaa jäädä osa ensi viikkoon, jos aikataulut ei anna periksi..

- Muuttoon liittyvien asioiden hoitaminen; sähkösopimus, nettiliittymä, muuttoilmoituksia miljoonaan paikkaan jne...

Sitten itse viikonloppuun. Päivät ovat vierähtäneet mm.

- Lenkkeillen jäällä ja muutenkin ulkoillen. Milon kanssa tehtiin noutoharjoituksia ja ilmoittauduttiin noutotreeneihin loppukuulle.

- Baari-ilta. Eilen kavereiden kanssa juhlittiin ja jälleen jatkojen kautta kotiin. Kivaa oli taas. :)

- Töissä. Ihanaa oli palata taas töihin muutaman viikon tauon jälkeen. Tykkään työstäni hirveästi ja harmittaa jo, kun joudun työt lopettamaan harjoittelun takia. Reilut kaksi vuotta tuossa työpaikassa ovat ovat olleet huippuja. Toisaalta kaipaan jo uusia haasteita, kun nykyisestä työstäni en voi juurikaan uutta enää oppia.

- Muuttoa pohtien. Perjantaina käytiin allekirjoittamassa vuokrasopimukset.

- Kaverin synttäreillä pyörähdin perjantaina. Hänellä takana nyt neljännes vuosisata. Lahjaksi vein Iittalan hiekan värisen tuikun ja käsipyyhkeitä.

- Tänään olen yrittänyt lukea tenttiin, mut nihkeetä on!

- Herkuteltiin pizzalla ja cokis zerolla. Nam.

3 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Oijoij! Tsemppiä kaikkeen! Niin ne kaikki jostain syystä tulee kerralla rytäkällä.. seuraan innolla teidän tulevia vaiheita! :) Milolle rapsut!

Marge kirjoitti...

Milla: Kiva kuulla, että luet mielelläsi muuttomme edistymistä. Pyrin päivittämään blogia tässä muutonkin keskellä.

Tänään on haettu avaimet ja tehty sähkösopimus sekä nettisopimus. Toivottavasti netti lähtisi oj vkl aikana toimintaan. Saan sitten kuviakin vihdoin uudesta asunnosta tänne esille :)

Milolle rapsut välitetty.Milo onkin muuten siitä hassu tolleriksi, että se on kovin rapsutuksen kipeä ja vaatii paljon hellyyttä ja hoitoa. Olen monelta tollerin omistajalta kuullut, että tuollainen "ylimääräinen" hoito ja huolenpito ei ole koirien mieleen, mutta Milo on kyllä siinä suhteessa aivan toisenlainen.

Milla kirjoitti...

Heh, kuulostaa ihan meidän kissoilta. Dosi ja Luka on erittäin leimautuneita omiin ihmisiinsä. Monta päivää mökötetään kun ollaan pois ja jätetty ne hoitoon. Kotona pitää koko ajan keksiä tekemistä ja puuhaa, antaa huomiota niille. Tänäänkin kävin parin tunnin reissun kaupungilla. Pikku herra itki niin maan kamalasti että misä oon ollut ja kauheena piti sylitellä. Toisaalta hyvä, ainakin tuntee itsensä tärkeäksi. ;)

Muutto on aina vähän stressin paikka, mutta kun ne viimeiset tavarat ollaan saatu paikoilleen on ihana alkaa miettiä kodin yksityiskohtia. :)