torstai 5. maaliskuuta 2009

Leffailta.

Paita - Ellos
Vyö - H&M
Perus toppi - H&M
Farkut - Only
Kengät - DinSko

Tässä pitkästä aikaa päivän asu. Tässä asussa kohta suunnataan miehen kanssa Filmtownin irtokarkkiosaston kautta leffaan katsomaan The curious case of Benjamin Button -elokuva. Jei! Tätä olen odottanut koko päivän.

Muuten päivä on mennyt kotosalla vähän tenttikirjoja lueskellen, Milon kanssa lenkkeillen ja treenaillen ja kotitouhuja puuhaillen. Käytiin Milon kanssa lenkillä uuden kodin nurkilla pyörimässä ja löydettiin kiva koirapuistokin ihan vierestä. Kiva kun oli pitkästä aikaa nuoskaa lunta ja heittelin pojalle paljon lumipalloja. Pallohullu! Nyt kuitenkin menoks!

7 kommenttia:

kullanmuru kirjoitti...

Elokuva oli ainakin omasta mielestä aika tosi hyvä ja erikoinen! Ja tosi ihanan rento asu sinulla :D

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva asu. Minäkin haluaisin nähdä tuon leffan! :)

fudge kirjoitti...

Ihana tuo neule tai pitkähihainen mikä tuossa päällä <3 Benjamin on ihana leffa!

Alma kirjoitti...

Mekin mennään nyt la katsomaan se raina. Kerro kandeeko (vaikka mennään kyllä varmaan jokatapauksessa:)). Pitt on must nähdä.

Marge kirjoitti...

kullanmuru: Oli ihana! <3 Vielä parempi kuin osasin odottaa.

Sofia D: Kiitos. Kannattaa käydä katsomassa. 2h 49 minuuttia täyttä tavaraa :D

fudge: Kiitti. Se on tosi lämminkin, sopiva talveksi. Ja käy minusta hyvin just paksujen vöiden kanssa käytettäväksi, ilman vähän tylsä.

Alma: Pitt oli kyllä loistava tuossa elokuvassa. Ja todellakin katsomisen arvoinen leffa, koskettava. Lähes kolme tuntia hurahti tosi nopeasti.

Milla kirjoitti...

Ihana asu. Oon ihan pöpinä nuihin villatakkeihin :) Tuo on tosi hyvän mallinen. Mulla on Soakedin yks musta vastaavanlainen malli, mutta ollakseen kokoa XS hihat roikkuu ja paidan helmastakin hiukan liian pitkä. :/ Eli luultavasti suuntaan vaihteeksi Elloksen nettiputiikkiin! ;)

Marge kirjoitti...

Milla: Kurkista ihmeessä Elloksen nettiputiikin ihmeelliseen maailmaan ;) Minäkin tilasin tuon villatakin nyt talven aikana, jolloin tein kaikekseen ensimmäisen Elloksen tilaukseni.