keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Loisto päivä!

Nyt on uutisia. Meille löytyi uusi koti <3 Aamulla en herätessäni aavistanut, että tänään voisi olla SE päivä. Toki tiesin, että mennään tänään yhteen näyttöön, mutta oltiin koko ajan ihan puoliksi vitsillä asuntoa menossa katsomaan - ilmoituksessa kun oli, että ei lemmikkejä! No sovittiin näyttö ja asuntoa hetken tutkittuamme asunnon omistava mies sanoi, että mielellään meille asunnon vuokraisi. Kerrottiin Milosta ja hän sanoi, että ei haittaa, koira on tervetullut. Loistavaa! :)

Sitten itse tulevasta kotikolostamme. Asunto on valoisa 60 neliön läpitalon kaksio kolmannesta kerroksesta. Sijainti on meille mitä mainioin, sillä asunto sijaitsee 2km keskustasta ja kuitenkin tässä alueella, missä nytkin ollaan asuttu, eli Milolle löytyy edelleen paljon lenkkimaastoja vieressä ja keskustaan pääsee tosi nopeaan. Asunnossa on vaalea laminaatti, vaaleat tapetoidut seinät ympäri asunnon (joissa jonkin verran naulan jälkiä), iso lasitettu parveke, paljon kaappitilaa ja suuri olohuone. Niin paljon nykyistä suurempi, että jää vielä tosi tyhjäksi nykyisillä huonekaluilla. Kylppäri on remontoitu ja plussana pyykinpesukone. Nykyisen pikkukopin jälkeen on ihanaa saada vähän tilavampi kylppäri. Keittiö on tilava, jossa on jo jonkin verran vanhat vaaleat kaapistot ja ylä- ja alakaapistojen välissä mustat laatat. Tästä en henk. koht. kovin ilahtunut, mutta menettelee. Olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylppäriin, parvekkeeseen ja eteiseen olen täysin tyytyväinen. Keittiö hieman mietityttää, mutta sekin on ihan ok ja vuokrakämpältä ei pitäisi täydellisyyttä odottaakaan. Sen verran pieni mutta, että tuon takia ei muuten hyvää asuntoa kannattanut hylätä missään nimessä.

Vuokranantaja vaikutti oikein mukavalta eläkeläismieheltä ja halusi väkisinkin esitellä meille myös oman asuntonsa. Hän asuu saman talon toisessa päädyssä. Sanoi myös, että jos meillä asunnon suhteen olisi jotain toiveita, niin niistä voidaan neuvotella. Katsotaan nyt muutos jälkeen, että haluttaisiinko olkkariin jotain uutta tapettia, vai mennäänkö vanhoilla. Asunto on jo tyhjillään ja vaikka vuokrasopimus alkaakin tämän kuun loppupuolella, niin saadaan alkaa perjantain jälkeen tavaroita viemään sitä mukaa, kun ehditään muuttoa tekemään. Pitää jollekin tulevalle viikonlopulle koota muuttojengi kokoon, niin saadaan tavarat siirrettyä.


Hyvien asuntouutisten jälkeen käytiin vielä kaverin kanssa shoppailemassa ja kahvittelemassa loman kunniaksi. Biancosta löytyi mustat korkkarit ja ...

...Vero Modasta musta mekko. Tämä on tosi kiva paksun vyön kanssa! Nyt pakko tarttua tenttikirjaan, kun koko päivä mennyt muissa touhuissa. Teki kyllä tosi hyvää päästä tuulettumaan!

10 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Onnea vielä tännekin!

Tuula kirjoitti...

Onnea asunnon löytymisestä ja hienoista ostoksista! Uuteen kotiin on aina mukava päästä (vaikka itse muuttaminen mielestäni onkin aika kamalaa :D)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea asunnon löytymisestä!

Kivoja ostoksiakin teit:>

Marge kirjoitti...

Vilma: Kiitos, kauan sitä kotia etsittiinkin.

Tuula: Odotan malttamattomana pästä laittamaan uutta kotia, mutta se muuttoruljanssi itsessään on tosiaan hermoja raastavaa puuhaa.

Sofia D: Kiitos :)

Alma kirjoitti...

Voi, onneks olkoon. Asuntohan vaikutti hyvältä! Kaikk tuollaiset epäkohdat iskee silmän paljon terävämmin, ku asunto on tyhjä, mutta kun olette saaneet kirjahyllyt, taulut ja sohvat paikoilleen, ei pieniä naulanreikiä edes huomaa!

dolce kirjoitti...

Kivan näköinen mekko, mitä materiaalia se on?

Marge kirjoitti...

Alma: Naulan reiät kyllä peittyy, se on totta :) Ihanaa päästä muuttamaan vihdoin!

Dolce: Mekko on 60 % puuvillaa ja 40 % nailonia. Tykkään myös. Eilen sovittelin korkkareiden kanssa ja ihana päällä.

Milla kirjoitti...

Jee! Hyvä juttu ja onnea! :D Sitten sisustelemaan.. ;)

fudge kirjoitti...

Onnea uuden asunnon johdosta! :) Ihanat uudet ostokset! :)

Marge kirjoitti...

Milla: Kiitos! Paras osuus edessä päin ;)

fudge:Kiitos kiitos :)