tiistai 3. maaliskuuta 2009

Back in Business.

Tauti alkaa olla jo voiton puolella. Kuume on jo poissa, mutta yskä ja nuha sitäkin vahvemmin roikkuvat minussa. Tämän päivän vietän elämäni ensimmäistä kertaa sairaslomaa ja koitan vielä lepäillä. Eilen mies toi kukkia, jotta paranisin pian <3 Olen niin harvoin sairaana, että alkaa neljän seinän sisällä jumittaminen jo ärsyttämään. Huomenna pakko saada tehdä jotain!


Lomalla haluaisin vielä käydä elokuvissa katsomassa Benjamin Buttonin uskomattoman elämän. Elokuvasta olen kuullut pelkkää hyvää, joten pakko nähdä. Myös 6.3 ensi-iltaan ilmestyvä Himoshoppaajan salaiset unelmat on toinen Must see! -elokuva. Perjantaina kaverini pitää synttäreitä, mutta koska minulla on lauantaina aamuvuoro, taidan käydä juhlissa vain pyörähtämässä. Lisäksi kaverin ja tämän koiran kanssa käydään ainakin yhdellä yhteislenkillä, jos useampaa ei ehditä, nään kavereita ja salillekin tekisi jo mieli. Onneksi lomaa vielä monta päivää jäljellä.

5 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Mulla myös samaa tautia kuin sulla, kuume mulla myöskin onneksi jo väistynyt, mutta varsinkin yskä on hirveä! Ihan kylkiin jo sattuu kovaa tämä yskiminen :(
Parantumisia!

Alma kirjoitti...

Mäkin haluaisin mennä katsomaan tuon Benjamin Buttonin! Puhuttiin P:n kans, et mentäis lauantaina, jee. Yksi kveri kertoi itkeneensä koko elokuvan alusta loppuun.:)

Ja kiva kuulla, et oot jo parempaan päin ja ihana poikkis sulla, ku toi tulppaaneja.

Marge kirjoitti...

Tasha: Joo, varsinkin yskä on kauhea. Ja tuntuu, ettei ne yskänkohtaukset lopu millään. Sinnekin parantumisia <3

Alma: Kuulostaa hyvälle suunnitelmalle. Meilläkin menee varmaan loppuviikkoon se elokuviin meno.

Tulppaanit on ihania kyllä, ja poikkis ihanampi ;)

fudge kirjoitti...

Benjamin olio hyvä, suosittelen lämpimästi! :)

Marge kirjoitti...

fudge: Pelkkiä hyviä mielipiteitä olenkin elokuvasta kuullut. :)