keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Stressinpoikasta.

Huh, on kiirettä! Kolme tenttiä takana ihan hyvillä fiiliksillä ja kaksi vielä edessä. Opparin kanssa sain tänään harmaita hiuksia, kun ohjaajat ja toimeksiantaja haluavat eri asioita ja nyt pitäisi löytää jonkinlainen kultainen keskitie tähän touhuun. Palaveerataanpa seuraavaksi sen ohjaajan kanssa.. Onneksi teorian saan tehdä omien suunnitelmieni mukaisena. Asunto on täysi laatikkokaaos tällä hetkellä ja ahdistaa asua sotkussa. Tulisipa jo lauantai, että saisi tätä kaaosta siirrettyä jo eteenpäin ja jopa pääsisi sitä purkamaankin. Lisäksi iltavuoroja joka illalle, jotta tenttiin luku jää vielä sopivasti öiseen aikaan toteutettavaksi.

Viikonloppuna helpottaa! <3

Kuitenkin kaikkea ihanaakin tapahtuu. Ystäväni synnytti sunnuntaina pienen pienen tyttölapsen! Kaveripiirissä on useampikin tällä hetkellä raskaana ja hän oli ystävistäni ensimmäinen äidiksi tullut. Lisäksi ensi viikolla alkaa viimeinen koulussa vietettävä jakso tämän tutkinnon aikana ja tuntejakin vaan vähän. Jee!

5 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Oiii, nytkö se pieni syntyi <3 *tippa linssissä hormonihuurussa*

Marge kirjoitti...

Vilma: Nyt syntyi, kaksi päivää ennen la:a. 3100g oli tytön paino ja synnytys ilmeisesti helppo.Oli tullu oikein rytinällä.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, pikkuvauvat on niin ihania<3
:)

Marge kirjoitti...

Sofia D: Niin on <3

fudge kirjoitti...

Koulun kanssa itselläkin enemmän ja vähemmin stressiä, opparin teko on varmasti haastavaa, tsemppiä siihen! :)