keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Uutta pientä sisustusta kotiin.

Otin pienen varaslähdön ennen perjantain palkkapäivää ja kävin vinguttelemasta vähän visaa. Kävin pyörähtämässä kirpparilla ja varsinaisesti shoppailemassa Sokoksella. Sokoksen kotiosasto on juuri täysin uudistettu ja ah, täynnä kaikkea ihanaa kotiin. Vielä kun olisi se ihana uusi koti, mutta nämä kaikki tämän päivän ostokset kyllä menevät kotiin kuin kotiin. Tämän päivän ostossaldo näytti kokonaisuudessaan tältä:

Kahville sekä teelle löytyivät omat purkkinsa. Näitä olen havitellut jo kauan. Lasiseen purkkiin päätyy tämän jälkeen makaronit.

Kirpparilta luettavaa kahdella eurolla. Sophie Kinsellan Varsinainen talousihme. Lukemattomia kirjoja on hyllyssä vino pino, mutta laitetaan tämäkin sinne lukijaansa odottamaan. Kyllä ne koulutyöt joskus vähenee.


Vaalea verho kirppikseltä, tämäkin kaksi euroa. Kovin on ruttuinen laukussa kantamisen jälkeen. Harmi, kun oli vain yksi verho, mutta kävisikön tämä kahden ruskea verhon kaveriksi, jos ruskeat tulisivat sivuille? Vähän se olisi ideana. Olisi ihanaa, jos olohuoneessa olisi kaksi isoa ikkunaa ja tämä verho voisi olla siinä ikkunoiden välillä. Eiköhän tälle verholle jossain vaiheessa käyttöä löydy.

Kaunis lyhty, jota en voinut vastustaa. Isältä olen pyytänyt, että hän nikkaroisi meille sisustustikkaat. Ne sijoittaisimme joko kylpyhuoneeseen tai parvekkeelle, jos sellaisen saisimme. Olisi ihanaa saada tikkaisiin lyhtyjä roikkumaan.

Ja vielä lasimalja, jossa vielä ehditään kynttilöitä polttelemaan ennen kevään tuloa. Nyt shoppailun jälkeen lähden Milon kanssa vielä lenkkeilemään aurinkoiseen säähän. Adjö!

2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

aivan ihania ostoksia! sulla on hyvä maku! mäki himoan niitä sisustustikkaita. ja noi sun kahvi- ja teepurkit on ihanat! voipi olla että menen jyväskylän sokokselle katsomaan löytyiskö sieltä samat ;) oliko muuten kalliit?

Marge kirjoitti...

Miia: Kiitos, ja mitä olen sinunkin sisustusjuttujasi seuraillut, niin kyllä meillä hyvin samanlainen maku tuntuisi olevan. :)

Hintaa oli 12,90€/kpl. Kyllä luulisi sieltäkin Sokokselta löytyvän. Minä olen juuri tuollaisia etsinyt pitkään ja nyt kun löytyi sopivat kohdalle, niin oli ostettava. Vielä kun löytyisi se uusi koti, jota pääsisi laittamaan ja uusia huonekalujakin shoppailemaan.