tiistai 24. helmikuuta 2009

Tehopäivä.

Tänään on ollut tosi tehokas päivä. Olen jo puoli neljään mennessä ehtinyt..

- Tarkistaa lähdeviiteharjoituksen ja palauttaa korjatun version opettajalle
- Tekemään kirjoittajan ABC-testin ja raportoinut tuloksista opettajalle
- Ottanut osaa keskusteluun kirjoittamisen perehdyttämisoppaista (kuuluu tutkimusviestinnän kurssin suorittamiseen)
- Istua 1,5h koulussa palkkahallinnon tunnilla ja esittää siellä työn eräästä TES:stä
- Hakea dermosilin tuotteet postista
- Imuroida (kuinka paljon tuota karvaa oikein Milosta lähteekään?!)
- Käydä lenkillä
- Sopia opinnäytetyön toimeksiantosopimusten täyttämisestä (toimeksiantajani lomailee tällä hetkellä parisen viikkoa ulkomailla, joten lähetetän sopimukset toimistolle odottamaan allekirjoituksia)
- Kirjoittaa viisi sivua henkilöstövoimavarojen työtä, joka on samalla opinnäytetyöni tekemistä. Sama teoriaosuus tulee opparini tekstin pohjaksi, joten eteenpäin tämäkin. Onneksi sattui opinnäytetyöni ohjaaja olemaan myös tuon kurssin ohjaaja
- Iloitsemaan kaverini puolesta, kun hän käy miehensä kanssa hakemassa kahden viikon päästä heille vuoden ikäisen brazilianterrieri tytön, Bellan
- Lukenut teoriaa opparia varten

Loppuillan vietän paljon kivemmissa merkeissä, ei enempää koulutöitä tälle päivälle. Olen jo oikeastaan "lomalla", sillä tällä viikolla minulla on enää koulua vaan torstaina ja koko ensi viikko lomaa <3 Ei yhtä ainutta työpäivää, eikä yhtä ainutta tuntia koululla. Itseasiassa tuo töiden vähyys ei oo kovin hyvä juttu, mutta toisaalta loman jälkeen menen kolmena viikkona tekemään enemmänkin vuoroja lomantuurauksien takia. Pitäisi myös lähiaikoina sopia harjoittelupaikan kanssa, että aloitanko huhtikuun puolesta välistä osa-aikaisena vai täysipäiväisesti toukokuun puolesta välistä, kun saan kaikki luennot ja kurssit suoritettua. Onneksi nykyisessä työpaikassa ollaan sovittu niin, että töitä riittää siihen asti kun lopulta siirryn toisen firman alaisuuteen ja tulenhan mä siellä pyörimään jatkossakin, kun opinnäytetyötä teen kuitenkin nykyiselle firmalleni vielä ensi syksynäkin. Jänskää jänskää..

4 kommenttia:

Alma kirjoitti...

No huhhuh. Hyvin oot tehoillut kyllä.:) Tuollaiset päivät on niin top, kun on saanut paljon tehtyä. Varsinkin, jos ne on saanut tehtyä aamulla tai alkuiltapäivästä, koska sitten jää koko loppupäivä aikaa tehdä ihan mitä vaan, eikä omatunto tai kukaan muukaan voi soimata.:)

Milla kirjoitti...

Voi reipasta!! :) Hyvä välillä tehotyttöillä.

Pisaroita kirjoitti...

Mulla tuli muutama lisälyönti sydämeen kun luin tuon listan. Tänään alkaa taas armoton oparin vääntö, ei auta ei :/

Marge kirjoitti...

Vilma: Tsemppiä oparin tekemiseen. Mä oon nyt niin helpottunu, kun lähti käyntiin vihdoin tuo teorian kirjoitusvaihe. Onneksi ohjaaja antoi luvan kirjoittaa henk. joht. raportti oparin teoriasta :D Onpahan jo pohjaa, josta sitten laajentaa.