tiistai 24. helmikuuta 2009

Dermoshop


Kävin koulun jälkeen hakemassa postista paketillisin Dermosilin rasvoja ja muuta kosmetiikkaa. Dermosilin tuotteista olen aina pitänyt ja teinkin kerralla ihan kunnon tilauksen. Paketista löytyi kaksi E-vitamiini ihonhoitovoidetta, E-vitamiini käsivoidetta, vartalon kuorintavoidetta, Primo itseruskettavaa, jalkavoide, aurinkopuuteri ja puuterisivellin. Bonuksena tilauksen mukana sain läjän erilaisia näytteitä, voidemaisen deodorantin, minttupastilleja sekä seinäkalenterin.

Dermosililta en ole itse ennen tilausta tehnyt, mutta aikamoisen läjän tavaraa sai edullisesti. Saman verran samanlaatuisia tuotteita esimerkiksi Sokoksella maksaisi paljon enemmän. Dermosilin rasvat ovat minulle tuttuja tuotteita ja varsinkin E-vitamiinia sisältävät hoitovoiteet kestosuosikkeja.

Kuorintavoiteen ja itseruskettavan (+ kosteuttavien rasvojen avulla) haluaisin saada hieman sävyä iholle. Talven jälkeen kaikki viime kesänä hankittu rusketus on haihtunut ja mieli tekee jo tummempaa sävyä. Talvinen kalpeus ei oikein ole mieleeni. Vaikka vannonkin luonnollisen auringossa ruskettumisen nimiin, aion kokeilla mitä ruskettavalla voiteella saisi aikaan. Kevysti sävyttäviä voiteita olen joskus aikaisemmin kokeillut, mutta itseruskettavaa en ennen koskaan. Muutenkin iho kaipaa kunnon kosteutusruiskeen kohti kevättä, joten eiköhän se näiden rasvojen + kaikkien muiden aiempien kosmetiikkatuotteiden avulla onnistu.

Ps. Ei mennäkään tänään asuntonäyttöön. Asunto oli mennyt jo eilen.

4 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Meilläkin Dermosil-tuotteita käytössä ja kyllä ovat ihan hyviä :)

Marge kirjoitti...

Tasha: Totta!

Miia kirjoitti...

mäkin tykkään dermosilin tuotteista, varsinkin se vaaleenpunainen meikinpoistovaahto on ihanaa :) ja edullisia ja laadukkaita tuotteita ovat.

Marge kirjoitti...

Miia: Joo, mäkin oon sitä vaahtoo käyttäny ja ollu tosi hyvää. Hinta-laatusuhde on kyllä kohdillaan.