maanantai 23. helmikuuta 2009

Asuntoasiaa.

Ollaan asunnon etsinnässä edetty sen verran, että huomiselle ja keskiviikolle on muutamasta asunnosta alustavasti sovittu näytöt. Huomenna mennään katsomaan yhtä kaksiota, josta ei itseasiassa tiedetä muuta kuin että neliöitä löytyy 58,5, vuokrahinta on tiedossa ja siisti pitäisi olla. Mies oli unohtanut aamulla vuokranantajalle soittaessaan mainita Milosta, joten emme vielä tiedä mikä hänen kantansa on karvaisiin asukkeihin.

Keskiviikon asunnosta tiedetään jo enemmän, sillä ollaan nähty kuvia asunnosta. Kyseessä on 64,5 neliön saunallinen kaksio 2km päässsä keskustasta, jossa on iso lasitettu parveke, koivuparkettilattiat ja keittiössä uudet vaaleat kaapistot. Huoneistosta löytyy myös kaksi isoa vaatehuonetta muun kaappitilan lisäksi. Astianpesukone ja pyykinpesukone löytyisivät myös tuosta asunnosta. Kuvien perusteella asunto vaikuttaa suurimmaksi osin todella siistiltä, paitsi olohuoneen vaaleissa tapeteissa näyttäisi olevan vähän tummentumia ja naulan jälkiä. Kokonsa puolesta asunto olisi nykyistä niin paljon tilavampi, että huonekalukauppoihin sitä pitäisi heti lähteä. Kuvia en asunnosta voi tekijänoikeuksien takia julkaista.

Nähtäväksi jää, millaisia asunnot sitten lopulta ovat :) Lehdessäkään ei vielä ole ilmestynyt meidän vuokrailmoituksemme, joten toivotaan, että sitä kautta ilmaantuisi joitakin hyviä asuntoja.

2 kommenttia:

Janina kirjoitti...

Keskiviikon asunto vaikuttaa tosi lupaavalta vaikka en kuvia ole nähnytkään. Tilaa elämiseen sekä tavaroille. Iso lasitettu parveke on mun mielestä ISO plussa. Jos on jaksmista, voi aina kysyä jos saa repiä tapetit ja maalata päälle jotain kivaa. Onnea kämpänmetsästykseen! :)

Marge kirjoitti...

Mikaela: Parveketta todella kaipaa, sillä nykyisessä asunnossa sitä ei ole. Sauna on meille yös plussa, kuten myös isot kaappitilat.

Kunhan nähdään ensin asunto ja jos tapetit näyttää huonoille in real life, niin pitää kysyä vuokranantajalta saisiko ne tosiaan laittaa vaihtoon/maalata. Jännittää kyllä tuo keskiviikon asunnon näkeminen!