torstai 26. helmikuuta 2009

Loma.

Voi itku, se hehkuttamani saunallinen kaksio oli mennyt, ennen kuin päästiin koko asuntoa luonnossa katsomaan :( Vuokranvälittäjä soitti eilen ennen näyttöä, että asunnonomistaja oli ehtinyt vuokrata asunnon jollekin jo ilman vuokranvälittäjän apua. Iso höh! No seuraavaa vaan etsimään.. Onneksi ei ole niin hätä, sillä eilen saatiin tietää, että vaikka meillä vuokrasopimus päättyy toukokuun loppuun, niin saadaan asua tässä tarvittaessa elokuun loppuun. Ei tarvitse kiireellä etsiä asuntoa ja muuttaa jonnekin, josta ei tykkää, jos ei kivaa löydy. Lähes kaikissa asunnoissa tuntuu olevan vielä se, että asunto vuokrataan vähintään vuodeksi tai jos haluaa purkaa sopimuksen aiemmin, joutuu siitä maksamaan. Pitkäaikaista kotia me toki etsimmekin, mutta jos joutuisi "väliaikakämpän" hommaamaan, niin sekin olisi tarpeeksi hankalaa.

Meille on nyt lehti-ilmoituksen jälkeen tullut muutamia soittoja, mutta kaikki tarjoukset ollaan suljettu pois laskuista. Liian kaukainen sijainti. Jännä, vaikka ilmoituksessa oli alue rajattu, niin kaikki asunnot olisivat tuon alueen ulkopuolelta.

Anyway, olen nyt lomalla <3 Aloitin loman jo eilen sillä shoppauskierroksella ja illalla käytiin parin kaverin kanssa muutamalla istumassa. Tänään ei huvittanut lähteä viimeisille tämän jakson tunneille, vaan lähdin aamulla siitä edestä pitkälle lenkille Milon kanssa ja nyt olen siivoillut, sillä saan tänään yövieraita :) Käydään illalla jossain ulkona syömässä, nam. Töitäkin kuitenkin ilmestyi ensi viikolle ihan kivasti kolmen vuoron verran. Muuten loma menee ihan tentteihin lukiessa ja yritän oppariakin saada vähän etenemään. Kavereiden kanssa on viikolle suunnitteille myös baarikierros ja Milon kanssa treenaillaan noutotouhuja. Siinähän se loma sitten vierähtääkin.

4 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Hrmh, muistan itsekin, kun muutin opiskelupaikkakunnalleni ja laitoin lehteen halutaan vuokrata -ilmoituksen. Ja sijainniksi laitoin ko kaupungin keskustan. No, soittoja tuli viereisistäkin kaupungeista: "täältä pääsee kätevästi bussilla kyllä"... Argh! Jos haluan hassata kalliita lehti-ilmoitusrivejä siihen, että laitan maininnan "X:n keskustassa", niin ehkä sieltä myös asunnon haluan!

Miia kirjoitti...

hyvää lomaa! :)))

Milla kirjoitti...

Katos Marge tänne:

http://www.arabia.fi/web/Arabiawww.nsf/fi/astiasarjat_muumi-valikoima

:)

Marge kirjoitti...

Alma: Tuo on kyllä niin jännä, että monet koittaa tarjota tilalle asuntoa jostain ihan muualta.

Miia: Kiitos! :) Sopivasti sairastuin eilen, mutta enköhän ehdi viettää osan lomasta trveenäkin.

Milla: Oi joi <3 Pakko saada! Kiitos vinkistä! :)